اسنک مرغ غذایی بسیار خوشمزه است که در هر موقع از هر روز بسیار می چسبد و می توانید این غذا را در 45 دقیقه آماده کنید. در این مطلب دستور تهیه برای 6 نفر را آماده کرده ایم.
مواد لازم برای اسنک مرغ فیله مرغ 8 عدد فلفل دلمه ای 2 عدد پیاز 1 عدد قارچ 400 گرم پنیر پیتزا به مقدار لازم نان تست 12 عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه اسنک مرغ در ابتدا باید فیله ها را به صورت نازک برشد دهید. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید و قارچ ها را حلقه ای برش دهید. پیازها را با رنده درشت رنده کنید و فیله مرغ برش خورده را با کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خورد آن برود. کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و رنگ آن طلایی شود. قارچ ها را تفت دهید و مقداری نمک روی آن بپاشید. کف و روی دستگاه ساندویچ ساز را خوب چرب کنید و نان تست را روی آن قرار دهید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و درون دستگاه ساندویچ میکر ببندید. در حدود 3 تا 5 دقیقه بعد ساندویچ آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید. امیدواریم از اسنک مرغ لذت ببرید. قارچ ها را تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید.