1395/09/15
خانه داری ، کاردستی ، هنرهای روزنکات خانه داری مفید روش نگهداری آبلیمو و آبغوره مجله تصویر زندگیروش نگهداری آبلیمو و آبغوره مجله تصویر زندگی - آکاآبلیمو, آبغوره, نگهداری آبلیمو, نگهداری آبغوره, روش نگهداری آبلیمو, روش نگهداری ابغوره ,جلوگیری از خراب شدن آبلیمو ,جلوگیری از خراب شدن ابغوره, روش سالم نگهداشتن آبلیمو ,روش سالم نگهداشتن آبغوره, کپک نزدن آبلیمو ,جلوگیری از کپک زدن آبلیمو ,جلوگیری از خراب شدن آبلیمو ,جلوگیری از کپک زدن آبغوره ,جلوگیری از خراب شدن آبغوره
آکاایران: روش نگهداری آبلیمو و آبغوره مجله تصویر زندگی
آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود.
به گزارش آکاایران: کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.
با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.
آبلیمو یا آبغوره را باید حتما داخل شیشه تمیز بریزید و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. بهتر است به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد. روش نگهداری آبلیمو و آبغوره مجله تصویر زندگیدر رابطه با نگهداری آبلیمو و آبغوره باید گفت که قراردادن این مواد در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن ها می شود. با توجه به این که ویتامین c موجود در آبلیمو یا آبغوره، به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود؛ بنابراین باید از قراردادن این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود.
از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود. بنابراین از ظروف شیشه ای استفاده کنید و بهتر است این ظروف شیشه ای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.