خورش برگه زردآلو یکی از انواع خورش های سنتی و اصیل استان سمنان می باشد که به خورش قیصی معروف است. اجزای تشکیل دهنده این خورش خوش طعم برگه زردآلو، گوشت خورشتی، پیاز، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه است.
در این مقاله از مجموعه آموزشی انواع خورش ایرانی قصد داریم آموزش پخت خورش برگه زردآلو که فوق العاده خوشمزه و لذیذ می باشد را به شما کدبانوهای گرامی آموزش دهیم. مطابق پست های قبلی که طرز تهیه و خواص انواع خورشت ها را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. در این مطلب خواص و فواید درمانی میوه زردآلو را بیان می کنیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد. با ما همراه باشید…
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدوارم از این ویدئو آموزشی طرز پخت خورش برگه زردآلو مجلسی نهایت استفاده را برده باشید و عصر بهاری دل انگیزی را در کنار اعضای خانواده سپری کنید.
(6 امتیاز, میانگین: 4٫17 از 5)