خورش ونوشک یکی از انواع خورش های سنتی و اصیل استان کرمانشاه می باشد که به خورش پسته کوهی معروف است. از مهم ترین خواص پسته کوهی می توان به تقویت بدن، مُسکن دردهای کمر و پشت، تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان اشاره کرد. اجزای تشکیل دهنده این خورش خوش طعم گوشت چرخ کرده، پیاز، ونوشک، رب گوجه فرنگی و ادویه است.
درخت پسته کوهی که به زبان محلی به آن بنه نیز می گویند دارای واریته های مختلفی بوده که در مناطق زیادی از کشورمان می روید که نوع معروف آن بومی مناطق غربی ایران به ویژه استان های کرمانشاه و ایلام می باشد. درخت بنه منبع تولید شیره سقز که صمغی به رنگ سبز خیلی روشن، غلیظ و بسیار چسبنده بوده که استفاده دارویی فراوان داشته و به عنوان یک ملین قوی در درمان یبوست و درمان ناراحتیهای گوارشی استفاده میشود. در این مطلب از مجموعه آموزشی انواع خورش ایرانی قصد داریم آموزش پخت خورش ونوشک را به شما عزیزان آموزش دهیم. امیدوارم از تهیه و میل آن نهایت لذت را ببرید. لطفا تا پایان آموزش ما را همراهی کنید.
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدوارم از این ویدئو آموزشی دستور پخت خورش ونوشک مجلسی نهایت استفاده را برده باشید و با میل آن در کنار خانواده لحظات خوبی را سپری کنید.
(3 امتیاز, میانگین: 4٫00 از 5)