مواد لازم برای سیر پلو شهر ادیان ترکیه .کوفته های گوشت . گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز کوچک نمک فلفل سیاه و قرمز سماق زیره آرد سوخاری سیر دو بوته پیازچه برنج باسماتی من یک لیوان دسته دار یک بند استفاده کردم برای این مقدار برنج و پخت سیرها دو لیوان آب جوش و نیم لیوان استاک در نظر گرفتم کره دو ق روغن برای تفت برنج فلفل سیاه برای قبل سرو شوید تازه پیازچه.
نکته برنج برای برنجهای ترکی که تپل و توپر هستن ده دقیقه یک ربع داخل آب جوش و نمک خیس بخوره و بعد برای پخت یک و نیم لیوان آب جوش برای هر یک لیوان برنج در نظر گرفته شود . برنج باسماتی نیاز به خیس خوردن ندارد. هر لیوان برنج باسماتی یکو نیم لیوان دو بند بیشتر ل جوش لازم داره چون خیلی ری میکنه آب بیشتری لازم دارد . برنج یاسمین جاسمین و مشابه نیاز به خیس خوردن ندارد چون نازک و کشیده هستن، زود پزن و هر لیوان از این نوع برنج ها یک و نیم لیوان آب جوش لازم است . برای پخت سیرها علاوه بر پیمانه های بالا دو بند آب جوش اضافه تر در نظر گرفته شود. نوش جان مرسی از حضورتون عزیزانم
منبع: آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل