تو این ویدئو بهتون یاد میدم که چجوری فقط با چند روش ساده و آسون بتونین هندونه شیرین و قرمز رو تشخیص بدین و دیگه هندونه بیرنگ و بی مزه نخرین،واسه شب یلداتونم خیلی به درد میخوره پس حتما ببینین
۱)هندونه
ای
که
خطوط
سبز
پهن
تری
داره
نسبت
به
اونی
که
خطوطش
باریکتره
و
از
هم
دورن
قرمزتره
۲)
لکه
قهوه
ای
که
روی
هندونس
هر
چقدر
بزرگتر
باشه
یعنی
بیشتر
رو
زمین
بوده
و
رسیده
تره
۳)سوراخ
روی
هندونه
اگر
قطرش
بیشتر
باشه
یعنی
هندونه
رسیده
تره
۴)هندونه
ای
که
بیضی
شکل
و
خطوط
دراز
دارن
نر
هستن
و
اونهایی
که
خطوط
کوتاه
دارن
و
گرد
هستن
ماده
و
شیرینترن
۵)وقتی
ساقه
ی
روی
هندونه
خشکتر
باشه
یعنی
رسیده
تره
۶)وقتی
هندونه
اضاف
میاد
روش
سلفون
و
پلاستیک
بکشین
بعد
توی
یخچال
بذارین
منبع : tarfaandoon