نودل که در نگاه اول فقط رشتههای زرد یا سفید رنگی هستند میتوانند با چند تکنیک کوچک و در کنار چند ماده غذایی دیگر یک وعده غذایی ساده ولی پر انرژی و سیر کننده را بسازند.
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص نودل:
سس
سویا:
1
قاشق
غذاخوری
روغن
کنجد:
2
قاشق
چایخوری
شکر
قهوهای:
2
قاشق
چایخوری
روغن
زیتون
یا
روغن
آفتابگردان:
2
قاشق
غذاخوری
سیر
(خرد
شده):
2
حبه
فلفل
چیلی
قرمز
خرد
شده
(به
دلخواه):
1
عدد
پیازچه
سبز:
2
عدد
تمام
مواد
را
در
یک
کاسه
کوچک
بریزید
و
به
خوبی
هم
بزنید
تا
مخلوط
شوند.
سس
را
بچشید
و
در
صورت
تمایل
نمک
و
فلفل
اضافه
کنید.
سس
را
میتوانید
به
مدت
1
هفته
در
یخچال
نگهداری
کنید.
میتوانید
از
سس
تریاکی
به
جای
سس
سویا
استفاده
کنید.
اگر
طعم
تند
دوست
دارید،
میتوانید
مقدار
فلفل
چیلی
را
افزایش
دهید.
برای
طعم
قویتر،
میتوانید
سیر
را
رنده
کنید.
میتوانید
از
سبزیجات
دیگری
مانند
پیاز،
قارچ
و
فلفل
دلمهای
در
سس
استفاده
کنید.
سس
تند
کرهای
سس
پستو
سس
آلفردو
سس
گوجه
فرنگی
سس
کاری
نودل
را
در
آب
جوش
بپزید
تا
نرم
شود.
نودل
را
آبکش
کنید
و
با
سس
دلخواهتان
مخلوط
کنید.
نودل
را
با
سبزیجات
و
گوشت
دلخواهتان
سرو
کنید.
نوش
جان!