تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




اسم گرانی نان را گذاشته اند مناسب سازی و ترمیم

به گزارش تسنیم در حالی که قیمت نان در برخی استان ها افزایش یافته کارشناس حوزه آرد و نان گفت:در دو سال گذشته قیمت نان ثابت مانده، اما هزینه‌های نانوایی افزایش یافته است از این رو برخی نانوایان به کم فروشی و گران‌فروشی روی آورده‌اند. دریک برنامه گفتگوی ویژه سیما به تاثیر ترمیم قیمت نان در جلوگیری از کم فروشی و گرانفروشی اختصاص داشت که با حضور اصغر پابرجا کارشناس حوزه آرد و نان بررسی شد.

پابرجا دراین برنامه گفته است نانوایی از سال 1400 به این طرف نرخ نگرفته است، در نرخ نامه‌ای که سال 1400 گرفته نوشته بود که این نرخ نامه فقط برای یک سال معتبر است الان دو سال گذشته از این مدت و ما داریم با نرخ 1400 به شهروندان نان می‌فروشیم، نانوا نمی‌تواند تحمل کند یعنی واقعا این قدر هم هزینه‌ها بالا رفته و تورم سالیانه بالا رفته ما به هیچ عنوان نمی‌توانیم به نرخ‌ها دلبستگی داشته باشیم مجبور است به یک نحوی خودش را تامین کند یا گرانفروشی یا کم فروشی یا هر دو یا چه کار باید بکند؟ من فقط آرد را از دولت می‌گیرم این هم ده تا دوازده درصد در نان تاثیر دارد، 88 درصد آن را باید در بازار آزاد خرید بکنیم. مواد اولیه، مایه خمیر، مزد کارگر، اجاره مغازه، الان ببینید من نانوایی شغل خاص است، من اگر خواسته باشم نانوایی بکنم موظفم 60 متر تجاری داشته باشم با ارتفاع 4 متر، همچنین مغازه‌ای در هر کجای تهران باشد بین 50-60 میلیون تا 30 میلیون است این‌ها را نانوا از کجا تامین کند؟ ما باید ببینیم که آیا واقعا ما نان سنتی می‌خواهیم، نان سنتی که به نظر من یک فرصت است اگر خواسته باشیم نمی‌توانیم با سرکوب قیمت و نرخ دستوری ما ادامه بدهیم. تکلیف مان مشخص بشود.به خاطر این که شهروندان نان داشته باشند من اگر نان ندهم شهروند محترم از کجا می‌خواهد نان تهیه کند؟ این کارگر من مزد می‌خواهد، من نمی‌توانم با این قیمت‌ها رئیس محترم اتحادیه در جلسه قبلی فرمودند که اگر یک نانوایی 10 کیسه بپزد که پخت بالاتر که بیشتر که نمی‌شود کمتر می‌پزند همش می‌شود تعداد تولید نانش هزار تا، هزار تا سه تومان می‌شود سه میلیون، این دارد دو میلیون و 500 هزار تومان فقط مزد کارگر می‌دهد بقیه هزینه‌ها را از کجا در بیاورد.بله این قضیه هست، الان چند تا عیب دارد اگر دولت نرخ را به موقع ندهد، گرانفروشی می‌شود، کم فروشی می‌شود، خروج کارگران از چرخه تولید می‌شود نانوایان در مغازه هایشان کار دیگر انجام می‌دهند کاهش کیفیت نان اتفاق می‌افتد همان که ما الان شاهد هستیم بعد افزایش نان خشک می‌شود افزایش مصرف آرد اتفاق می‌افتد تمام این‌ها می‌شود با یک نرخ عادلانه کارشناسی شده به موقع برطرف بشود، ولی متاسفانه انجام نمی‌شود و این الفاظی که نانوا را متهم می‌کنند به گرانفروشی و کم فروشی اصلا این طور نیست نانوا دارد واقعا یک درآمدی کسب می‌کند به کارگر می‌دهد و خودش هم یک زندگی مختصری دارد.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «اسم گرانی نان را گذاشته اند مناسب سازی و ترمیم»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..