سالاد لبو و عدس پیشنهادی متفاوت و خوشمزه است که در این مطلب آشپزی تاپ ناز، روش تهیه این سالاد را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای سالاد لبو و عدس پیاز 1 عدد کوچک چغندر پخته 300 گرم عدس پخته شده 1 لیوان خیار 2 عدد نمک، فلفل، آبلیمو، سماق به میزان لازم طرز تهیه سالاد لبو و عدس در ابتدا عدس را با کمی آب در یک قابلمه بر روی شعله گاز قرار دهید تا پخته شود و پوست لبو را بگیرید و در قابلمه ای دیگر با کمی آب آب پز کنید. پیاز و خیار را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید، عدس پخته شده را آبکش کنید و بگذارید خنک شود. لبوهای پخته شده را به صورت ورقه ای برش بزنید و ظرف سالاد را آماده کنید و عدس پخته شده را با لبو، خیار و پیاز خرد شده داخل آن بریزید. نمک، آبلیمو، فلفل و سماق را به سالاد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس سالاد را با کمی پنیر و یا برگ های شوید و گشنیز تزیین کنید.