تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




نهایی شدن تدوین سند توسعه بخش تعاون در دولت سیزدهم/تعاونی‌ها در توسعه اقتصاد روستایی ورود کنند

ساعت: 12:51 منتشر شده در مورخ: 1401/09/30 شناسه خبر: 1919195

در نشست تخصصی تعاون و اقتصاد مازندران عنوان شد؛

مشاور معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از نهایی شدن تدوین سند توسعه بخش تعاون در دولت سیزدهم خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا نظرات همه سازمان ها و وزارتخانه ها اخذ شده و در حال نهایی شدن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، نشست تخصصی تعاون و اقتصاد مازندران با حضور حیدری و عباسی مشاوران معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حجت الاسلام عالی مشاور عالی استاندار مازندران، کهنسال مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری، باقری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، پویش مدیر امور تعاون اداره کل، روسای ستادی حوزه تعاون اداره کل و جمعی از مدیران اتحادیه ها و تعاونی های برتر استان در محل سالن جلسات ساختمان شهید نوری اداره کل برگزار شد.

* نهایی شدن تدوین سند توسعه بخش تعاون در دولت سیزدهم

مشاور معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست با اشاره به اینکه تعاون بین‌بخشی بوده و همه سازمان‌ها به نوعی در این بخش باید سهیم باشند و برای توسعه آن تلاش کنند، گفت: جایگاه تعاون در قانون اساسی و اصل 44 به صورت ویژه دیده شده است.

حیدری با تاکید بر اینکه سهم تعاون در اقتصاد باید به جایگاه واقعی خود برسد، تصریح کرد: در 14 گرایش مختلف و 117 گرایش فرعی تعاونی در کشور داریم و استان مازندران نیز هم از لحاظ تعداد تعاونی ها و هم از لحاظ تعاونی های فعال رتبه دوم را در سطح کشور دارد.

وی افزود: در بحث قانون تعاون دولت سیزدهم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جد پیگیر اصلاح و یکپارچه سازی آن است تا بخش تعاون بتواند یک قانون کلی و بدون پراکندگی داشته باشد و این تغییرات به توسعه بخش تعاون کمک می کند.

حیدری از نهایی شدن تدوین سند توسعه بخش تعاون در دولت سیزدهم خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا نظرات همه سازمان ها و وزارتخانه ها اخذ شده و در حال نهایی شدن است.

مشاور معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تأکید داریم در استان ها به طور ویژه ای از تعاونی های مرزنشینان و بازارچه های مرزی حمایت شود.

* تعاونی‌ها سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی هستند

مشاور استاندار و دبیر قرارگاه جهادی محرومیت زدایی مازندران نیز با اعلام اینکه برای پاسخگویی به نیازهای مردم و تعاونی ها باید حرکت و سرعت بیشتری داشته باشیم، بیان کرد: ارائه طرح موانع و مشکلات در جلسات موجب پیگیری بیشتر می شود.

حجت الاسلام علی اصغر عالی تصریح کرد: در بخش تعاون نیازمند تأسیس یک اندیشکده در استان هستیم تا به صورت میدانی بتوانیم به مسائل ورود کنیم تا دانش جدیدی ایجاد شود.

وی با تاکید بر اینکه قوانین و مقررات بخش تعاون باید بروزرسانی و بومی سازی شوند زیرا خیلی از قوانین با شرایط موجود منطبق نیست، تعاون اصلی ترین نماد اقتصاد اسلامی است.

حجت‌الاسلام عالی تعاونی‌ها را سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی دانست و ادامه داد: در کار تعاونی ها از تشکیل تا صدور مجوز و اعطاء تسهیلات باید تسریع صورت گیرد و پیچیدگی ها برچیده شود.

دبیر قرارگاه جهادی محرومیت زدایی مازندران با اشاره به اینکه توانمندی های زیادی در استان وجود دارد که باید از آن استفاده کرد، ادامه داد: اقتصاد تعاون یعنی پیشگیری از هررفت سرمایه که نیازمند توجه ویژه است.

وی با اعلام اینکه بودجه اشتغال باید به سمت تعاون سوق داده شود، گفت: با اقتصاد تعاون محور می توان ابزار مبارزه با انحصار را ایجاد کرد.

مشاور استاندار مازندران تصریح کرد: اقدامات خوبی توسط دولت سیزدهم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال انجام است که امیدواریم تأثیر مثبتی در این بخش داشته باشیم.

* تعاونی‌ها درتوسعه اقتصاد روستایی ورود کنند

سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه چالش های پیش روی تعاونی ها باید برطرف شود، گفت: شرکت های تعاونی می توانند در بهبود و توسعه اقتصاد استان گام های بزرگی بردارند و همه دستگاه های اجرایی باید در توسعه بخش تعاون نقش آفرینی کنند.

نادعلی کهنسال با اشاره به اینکه استان مازندران در بسیاری از تولیدات کشاورزی و صنعتی رتبه های برتر کشور را دارد، ادامه داد: برخی از مشکلات مهم تعاونی ها باید در سطح ملی حل تا سهم تعاون بیشتر در اقتصاد نمایان شود.

وی خواستار حل مشکلات تعاونی ها در بخش معافیت های مالیاتی شد و اظهار کرد: ضعف ارتباطات بین المللی نیز در تعاونی ها باید با هدف توسعه صادرات برطرف شود.
کهنسال بیان کرد: تعاونی ها باید در توسعه اقتصاد روستایی و محرومیت زدایی استان ورود کنند.

* تشکیل تعاونی‌های توسعه عمران در اولویت است

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این نشست گفت: اقدامات خوبی در حوزه محرومیت زدایی در سطح کشور و استان در حال انجام است که تعاونی ها می توانند به ویژه در روستاها در این زمینه ورود کنند.

علی باقری با اشاره به اینکه تعاونی های بزرگی در استان در حال فعالیت هستند و در سطح جهانی نیز حرف های زیادی برای گفتن دارند، افزود: تعاونی پرورش ماهیان خاویاری قره برون و تعاونی روماک گستر پارس (پایانه صادراتی محصولات کشاورزی مازندران) از افتخارات استان هستند.

وی با تاکید بر اینکه نیازمند توجه همه جانبه به بخش تعاون در سطح کشور هستیم، اظهار کرد: توسعه تعاونی ها در شهر و روستا و تشکیل تعاونی های توسعه عمران در اولویت ماست

سیدعلاالدین ربیعی رئیس اتاق تعاون مازندران نیز با اعلام اینکه تعاونی های مازندران حرف های زیادی در سطح کشور و دنیا برای گفتن دارند، گفت: مشکل مالیاتی تعاونی ها باید طبق قانون حل شود.

مدیر امور تعاون اداه کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی مازندران نیز با اشاره به اینکه 14 هزار و700  تعاونی در استان داریم که بیش از 8 هزار تعاونی فعال است، بیان کرد: با ورود تعاونی ها توجه ویژه ای به اقتصاد روستا داریم.

احمد پویش افزود: تا کنون با همکاری بنیاد علوی 16 تعاونی توسعه روستایی در بخش یانه سر شهرستان بهشهر تشکیل شده است.

در این مدیران اتحادیه ها و تعاونی های استان به بیان دغدغه های خود پرداختند و راهکاریی را ارائه کردند.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «نهایی شدن تدوین سند توسعه بخش تعاون در دولت سیزدهم/تعاونی‌ها در توسعه اقتصاد روستایی ورود کنند»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..