“پودینگ هندی” یک دسر خوشمزه است که حتما عاشق طعم آن می شوید در این بخش روش تهیه پودیهنگ هندی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم پودینگ هندیبرای تهیه کردن این پودینگ نیاز به مواد زیر دارید.
برنج نصف پیمانه شیر 2 پیمانه شکر نصف پیمانه بادام هندی 2 قاشق سوپ خوری کره آب شده 1 قاشق غذاخوری کشمش 1 قاشق غذاخوری پودر هل به مقدار لازم طرز تهیه پودینگ هندی در ابتدا برنج را بشویید و دو ساعت بگذارید خیس بخورد. برنج را در قابلمه ای بریزید و تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. حالا شیر را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. برنج را خوب هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی که مخلوط برنج و شیر به غلظت پودینگ رسید شکر و هل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه بگذارید بپزد. حالا بادام هندی را مقداری خرد کنید تا رنگ آن طلایی شودف کشمش را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. پودینگ را در ظرف های دسر بکشید و بادام تفت شده را بر روی آن بریزید و سرو کنید.در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه پودینگ هندی را خواندید، می توانید در بخش دیگر روش تهیه پودینگ وانیلی را هم بخوانید.
اطلاعات این خوراکی (امتیاز بدهید)نام غذا
پودینگ هندی
نویسنده
آشپز نمونه
منتشر شده در
2022-06-14
زمان آماده سازی
5M
زمان پخت
20M
زمان کل
25M
میانگین امتیاز
2 Review(s) Based on