دلگرم
-
این سکانس نون خ همه را از خنده منفجر کرد / چه عاشقانه ای !!
سکانس عاشقانه بهنام و روناک در سریال «نون خ» وایرال شده است. «نون خ» نام مجموعه تلویزیونی طنز ایرانی به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی امیر وفایی است که از شبکه یک پخش میشود. عنوان «نون خ» نام شخصیت اصلی داستان، نورالدین خانزاده است که به همراه همآبادیهایش درگیر ماجراهایی میشود....
-
هنرمند خیابانی شی های خسته کننده خیابان را به آثار هنری تبدیل کرد !
هنرمند نیویورکی تام باب با نقاشی های خود در فضای مجازی مشهور شده است. ترکیب هوشمندانه او از اشیاء روزمره مانند لوله ها، رادیاتورها، قفسه های دوچرخه، حسگرهای نور و بسیاری موارد دیگر در آثار هنری اش او را متمایز کرده است. در اینجا می توانید نقاشی های او را ببینید....
-
مینی چیز برگر، لقمه ای خوشمزه و دلچسب
طرز تهیه و دستور پخت مینی چیز برگر خانگی برگر یکی از محبوب ترین غذاهای فست فودی در بین مردم است که علاوه بر خرید برگر از فست فودی می توان به سادگی انواع برگر را در خانه تهیه کرد. مینی برگر همانطور که از اسمش مشخص است برگر کوچک می باشد و گزینه ای بسیار عالی برای پذیرایی به عنوان پیش غذا می...
-
هشدار بارش های رگباری در ۱۱ استان طی تعطیلات نوروز
به گزارش دلگرم به نقل از تسنیم: سازمان هواشناسی از بارش باران، برف و وزش باد شدید، ورود سامانه بارشی جدید طی روز دوشنبه به کشور و بارشهای رگباری شدید در ۱۱ استان خبر داد. بر اساس تحلیل نقشههای همدیدی و آیندهنگری سازمان هواشناسی امروز با گذر موج از روی کشور در استانهای آذربایجان شرقی،...
-
تاریخچه رولزرویس / شاهکار مهندسی یک پسربچه بیسواد !
رولزرویس گرانترین شرکت خودروسازی رولز رویس موتور کارز شرکت خودروسازی بریتانیایی است، که در زمینه مهندسی، طراحی، تولید و پخش خودروهای لوکس فعالیت مینماید. این شرکت در سال ۱۹۰۶ توسط چارلز رولز و هنری رویس، تحت نام رولز رویس لیمیتد تأسیس شد.در این کلیپ تاریخچه این خودروسازی را ببینید...
-
کیک آشیانه پرنده را در ۱۰ دقیقه آماده کنید / غذایی ترد و خوشمزه
طرز تهیه کیک آشیانه پرنده مواد لازم: 200 گرم آرد برنج. 40 گرم نشاسته ذرت. 50-75 گرم شکر گرانول (اگر می خواهید یک میان وعده شور می خواهید شکر را حذف کنید و من بدون شکر را ترجیح می دهم). 1 قاشق چایخوری نمک. 1/2 قاشق چایخوری پودر وانیل (اختیاری). 165 گرم آب. آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر...