به گفته کارشناسان تغذیه کمبود سدیم در بدن منجر به ریفلاکس اسید معده، پوکی استخوان، آرتروز، مشکلات عصبی، عفونت های باکتریایی، احساس خستگی و کوفتگی، از بین رفتن حافظه و حتی سنگ کلیه می شود.
کارشناسان تغذیه توصیه می کنند همواره باید مواد خوراکی سرشار از سدیم در وعده های غذایی گنجانده شود تا تعادل هر وعده حفظ شود.
در ادامه به مواد خوراکی سرشار از این ماده اشاره می شود. اسفناجیک فنجان اسفناج حاوی ۱۲۵ میلیگرم سدیم است. می توان از اسفناج به جای کاهو در سالاد استفاده کرد.
چغندرچغندر می تواند ۶۵ میلی گرم از سدیم مورد نیاز بدن را تامین کند. چغندر می تواند بهترین جایگزین نمک به منظور تامین سدیم باشد. مصرف آب چغندر هم مفید است.
کرفس و هویجهر دوی این سبزیجات منبع خوب سدیم هستند. یک ساقه بزرگ کرفس و یک هویج حاوی ۵۰ میلی گرم سدیم هستند.
تخم مرغیک تخم مرغ بزرگ می تواند به اندازه ۱۵۰ میلیگرم سدیم داشته باشد که عمدتا در زرده تخم مرغ یافت می شود. اما مصرف بیش از دو عدد تخم مرغ در روز توصیه نمی شود.
ماستیک فنجان ماست ساده بالغ بر ۱۲۵ میلی گرم سدیم بدن شما را تامین می کند.