اضافه کردن برخی از مواد غذایی به ماسـت سبب تغییراتی میشود که خوشایند نیست. در واقع باید از اضافه کردن چنین موادی که ترکیب ماسـت را به هم میزنند، جلوگیری کرد. برخی افراد ماسـت های طعم دار و ترکیب ماست و میوه را می پسندند. اما گاهی اوقات اضافه کردن برخی مواد به ماست علاوه بر اینکه طعم مطلوب ماسـت را تغییر میدهد، فواید آن را کاهش داده و کالری آن را زیاد میکند.
مواد غذایی زیر با ماست: عسلعسل شیرین است و اضافه کردن آن به ماست علاوه بر آنکه ماست را شیرین میکند و کالری را بالا میبرد، باعث میشود که شما بیشتر ماست بخورید و پرخوری کنید.
میوه های خشک شدهبا آن که حجم و ظاهر میوه های خشک شده گول زننده و کوچک است اما آن ها حاوی قند و کالری بالایی هستند و با خوردن کمی از آن ها فرد انرژی زیادی به دست می آورد و اضافه کردن آن ها به ماست منجر به تجمع کالری و انرژی در بدن می شود که در نهایت منجر به چاقی و برخی بیماری های دیگر می شود. در این مورد، میوه های تازه نسبت به میوه های خشک شده بیشتر توصیه می شوند.
مغزها و آجیل هامغزها خود به تنهایی غذایی کامل به شمار می آیند که انرژی و کالری زیادی را وارد بدن می کند، اما هنگامی که آن ها را به ماست اضافه می کنید، بدون آن که متوجه شوید حجم بسیار بالایی انرژی و کالری وارد بدن خود می کنید که سوخت و ساز بدن شما را با مشکل رو به رو میکند.
نارگیل رنده شدهنارگیل خود حاوی قند است و اضافه کردن آن به ماست شاید طعم خوبی به دست دهد اما موجب پرخوری و اضافه وزن شما میشود.
تخم کتانتخم کتان حاوی فیبر و پروتئین است و مصرف زیاد آن باعث می شود بدن نتواند آن را به خوبی هضم کند. برخی افراد به این علت که دانههای تخم کتان ریز است، مقادیر زیادی از آن را به ماست اضافه میکنند که نادرست است.