1395/09/20
سایت سلامتمقالات پزشکی و بهداشتی آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ایآلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای - آکاآلزایمر,مقابله با آلزایمر,تغذیه و آلزایمر,موادغذایی مفید برای آلزایمر
آکاایران: آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای
آکاایران: به گزارش آکاایران: افراد مسن غالبا با آلزایمر دست و پنجه نرم می کنند برای این افراد پیشنهادات تغذیه ای جالبی داریم آن ها می توانند با برخی مواد غذایی سالم باعث تقویت قوای ذهنی شان شوند و عوارض ناشی از بیماری زوال عقل را خنثی کنند اگر در میانسالی و در معرض خطر این بیماری قرار دارید به این مطلب نگاهی بیندارید .
بیماری آلزایمر به شکلی از جنون و زوال عقل پیرونده اطلا ق می گردد که در اثر تخریب سلول های عصبی در مرکز حافظه مغز ایجاد می شود. در اثر این بیماری ارتباطات مغزی قطع می شود و در نتیجه انتقال اطلاعات و ارتباط های اطلاعاتی مختل می گردد. علت بیماری آلزایمر هنوز شناخته نشده است. ولی به نظر می رسد که ممکن است اجزاء ترکیبات ژنتیکی و مسمومیت آلومینیوم در ایجاد آن دخالت داشته باشند.
غذای مفید :
آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای پرتقال، گریپ فروت و دیگر مرکبات، توت ها، فلفل، سیب زمینی شیرین و سبزی های برگ سبز ، همه غنی از ویتامین c هستند. مصرف روزانه این آنتی اکسیدان های طبیعی ممکن است به پیشگیری از آسیب دیدن اعصاب کمک کند. دانه گندم ، آووکادو، آجیل، دانه ها و سبزی های برگ سبز تامین کننده ویتامین E می باشند. افزایش دریافت رژیمی این ویتامین ممکن است به تأخیر انداختن تخریب سلول های عصبی که در افراد آلزایمری در مراحل بعدی بیماری صورت می گیرد ، کمک کند. آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای آشامیدنی های محتوی شیر جایگزین غذا در بین وعده های غذایی می تواند مفید باشد. بیشتر این نوشیدنی ها با ویتامین ها و مواد معدنی غنی شده اند و از این جهت مواد مغذی ضروری بیش تری را به بدن می رسانند. ساندویچ ها، کیک های کم شیرینی، نان کماج و دیگر نان های کامل و نان مالت جو را می توان به صورت میان وعده در شب به بیماران آلزایمری که وزن آنها از حد نرمال کم تر است داد. آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای چنان چه استفاده از ابزار برای فرد مشکل باشد ، دادن نان برشته با کره بادام زمینی ، ساندویچ های درست شده با نان برشته و دیگر غذاهای « لقمه ای » می تواند دریافت انرژی را بهبود بخشد. آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ایغذاهایی که باید از خوردن آنها اجتناب نمود :
سوپ ها ، آبگوشت ها و دیگر غذاهایی که غلظت کم دارند و خوردن آنان ممکن است با ریختن غذا همراه باشد،بهتر است به بیماران آلزایمری داده نشود. آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای آجیل ها، حبه ها و آبنبات ها برای بیماران آلزایمری از نظر بلعیدن مشکل می باشد. آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای بعضی از متخصصین خوردن غذاها و نوشیدنی هایی را که در ظروف آلومینیومی بسته بندی یا پخته می شوند و نوشیدن آب با سطح آلومینیوم بیشتراز mcg۱۵در لیتر را توصیه نمی کنند. مشخص شده است که دریافت زیاده از حد آلومینیوم مسموم کننده مغز است. در بعضی بیماران آلزایمری سطوح بالای آلومینیوم گزارش شده است و مطالعات جمعیتی حاکی از شیوع بیشتر بیماری در نواحی دارای غلظت بالای آلومینیوم در آب آشامیدنی می باشد. آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای ریواس دارای ترکیبات اسید اگزالیک است که اگر در ظروف آلومینیومی پخته شود می تواند آن را حل کند.شواهدی وجود دارد که بیماران مبتلا به آلزایمر مستعد مسمومیت با آلومینیوم غذا و منابع محیطی هستند. آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ایمقالات پزشکی و بهداشتی -
آلزایمر و باید و نبایدهای تغذیه ای