مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و
فروشگاه های بزرگ در بسته بندی های مختلف دیده ایم ولی نهایت استفاده ای
که از آن می کنیم زمانی است که اهالی خانه هوس سوپ جو کرده اند و ما هم وقت
نداریم که با جوی معمولی برایشان سوپ بپزیم. در حالی که این ماده
پرخاصیت را می شود ماده اولیه بسیاری از انواع پوره هایی کرد که همراه با
میوه ها و مغزهای مختلف یک میان وعده کامل و تقویت کننده است که باب
طبع بچه ها و البته بزرگترهاست.
زمان آماده سازه ۱۰ دقیقه. زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره جو ۲ عدد هلو ۴/۱ پیمانه عسل ۲/۱ پیمانه مغز گردوی خردشده ۴/۱ پیمانه شکر ۲/۱ پیمانه تمشکطرز تهیه:
۱٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. هلوها را بعد از شستوشو بگذارید تا کاملاً آب شان گرفته شده و خشک شوند، سپس آنها را بهصورت حلقههای باریک خرد کنید. تکههای هلو را داخل ظرف موردنظر بچینید. عسل را هم روی آنها بریزید. روی ظرف را بپوشانید و سپس آن را به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
۲٫ بعد از زمان ذکرشده روی ظرف را بردارید، سپس تکههای گردو را داخل آن بریزید. ظرف را دوباره داخل فر قرار داده و ۵ دقیقه صبر کنید تا گردوها برشته شوند.
۳٫ در این فاصله زمانی پوره جو را مطابق دستور آماده کنید، سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. هلوهای پخته را از وسط نصف کنید و همراه با گردو به پوره اضافه کنید. مقداری از گردو و هلو های پخته را برای تزیین روی پوره کناری بگذارید .
۴٫ پوره را داخل ظرفهای موردنظرتان بریزید و با مواد کنار گذاشته شده برای تزیین و تمشک تزیین کرده و سرو کنید.حتما بخوانید : زیباجو : کارآفرینی و توسعه، رویکرد اصلی فارست مبل
از کجا بخریم
اگر تمشک تازه پیدا نکردید، از تمشک خشک شده یا همان رزبری استفاده کنید. این تمشک را می توانید از آجیل فروشی های بزرگ تهیه کنید.پوره جو + کمپوت سیب عسلی و بیسکویت
زمان آمادهسازی ۱۰ دقیقه. زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره جو ۴۰۰ گرم کمپوت سیب ۱ ق چ پودر دارچین ۲۰ گرم کره ۴ ق س عسل ۸ عدد بیسکویت خردشده ۱ عدد سیب خردشدهطرز تهیه:
۱٫ سیبهای کمپوت را خرد کنید،چند تکه را برای تزیین کناری بگذارید و بقیه را همراه با کره، پودر دارچین و نیمی از عسل داخل تابه یا قابلمه بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید . فقط حواستان باشد که در طول مدت حرارت دادن باید مرتب مواد را بهآرامی هم بزنید. حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا کره آب شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
۲٫ در این فاصله زمانی پوره جو را آماده کنید، سپس مخلوط سیب و عسل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
۳٫ پوره را داخل ظرفهای موردنظرتان بریزید. بیسکویتهای خردشده، بقیه عسل و تکههای سیب را هم روی پوره بریزید، سپس سرو کنید.یه جور دیگه
می توانید به جای کمپوت سیب ازکمپوت گلابی هم استفاده کنید.پوره جو با نارگیل و شاتوت
زمان آمادهسازی ۵ دقیقه. زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره جو ۵۰۰ گرم شاتوت ۲/۱ پیمانه نارگیل خردشده ۳/۱ پیمانه شکر ۴ پیمانه شیر ۲۵۰ گرم آناناس خردشده۱٫ یک قابلمه مناسب آماده کنید و شاتوت و شکر را در آن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. این مخلوط را مدام هم بزنید تا شکر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، حالا حرارت را کم کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مارمالادی از شاتوت حاصل شود.
حتما بخوانید : زیباجو : چگونه هدف خود را پیدا کنیم
۲٫ در این فاصله زمانی پوره ساده را آماده کنید و کنار بگذارید. تکههای آناناس را در یک کاسه بریزید. تکههای نارگیل و شیر را هم به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید، سپس پوره را اضافه کرده و هم بزنید.
۳٫ پوره حاصل را داخل ظرفهای موردنظر بریزید و در صورت تمایل آنها را با تکههای آناناس و نارگیل تزیین کرده و سرو کنید.یه جور دیگه
اگر آناناس تازه در دسترس نداشتید ، از کمپوت آناناس استفاده کنید و اگر با کمبود وقت مواجه هستید به جای اینکه مارمالاد شاتوت را خودتان درست کنید،آن را آماده بخرید. پوره جو و معجون توتی همراه با بادامزمان آماده سازه ۱۰ دقیقه. زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره جو ۵۰۰ گرم مخلوط شاتوت و تمشک ۳/۱ پیمانه شکر ۲ ق چ پودر وانیل ۳/۱ پیمانه بادام خردشده مقداری پودر قند برای تزیینطرز تهیه:
۱٫ در یک قابلمه مخلوط شاتوت و تمشک را همراه با شکر بریزید. پودر وانیل را
هم اضافه کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا شکر حل شود.
حرارت را کم کرده و صبر کنید تا میوهها نرم شوند.
یه جور دیگه
به جای بادام می توانید از مغز های دیگر مانند فندق و گردو هم استفاده کنید.پوره پرتقال و ریواس
زمان آمادهسازی ۵ دقیقه. زمان پخت ۲۵ دقیقه
حتما بخوانید : با این گیاه رفع عطش کنید
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره جو ۳ عدد ریواس ۱ عدد پرتقال ۳/۱ پیمانه شکر ۱ ق س پسته ریز خردشدهطرز تهیه:
۱٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. آبِ پرتقال را بگیرید. پوست آن را هم ریز رنده کنید. در یک ظرف مناسب تکههای ریواس، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و ظرف را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا تکههای ریواس نرم شوند.
۲٫ در این میان پوره جو را آماده کنید و در ظرفهای موردنظرتان بریزید. مخلوط ریواس را هم روی پوره بریزید. پسته خردشده را روی مواد بریزید و سپس سرو کنید.
فوت و فن:
فصل ریواس بهار است ولی اگر شما معمولا این سبزی خوشمزه را در فریزر خانه تان برای مصارف سالانه نگهداری می کنید ، آماده کردن این پوره عملی است.
پوره کاکائویی با تکههای شکلات سفیدزمان آمادهسازی ۱۰ دقیقه. زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره جو ۳/۱ پیمانه پودر کاکائو ۳/۱ پیمانه شکلات سفید خردشده ۴/۱ پیمانه چیپس شکلات سفید برای تزیین سس شکلات به میزان لازمطرز تهیه:
۱٫ پوره جو را مطابق با دستور آماده کنید، سپس پودر کاکائو و تکههای شکلات سفید را در قابلمه حاوی بریزید و روی در کتری در حال جوش قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. صبر کنید تا پوره خنک شود.
۲٫ پوره را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن را با تکههای شکلات سفید و سس شکلات تزیین کرده و سرو کنید.