1-کره و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زرده تخم مرغ ها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.
2-حالا مخلوط الک کرده آرد و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
به گزارش آکاایران: 3-اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید، آن را به شکل توپ درآورید و در مرکزش حفره ای ایجاد نمائید. اینک توپ های خمیری را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسول های کوچک مافین قرار دهید.
4-آن گاه کپسول های پر کرده را در سینی شیرینی پزی بچینید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا مافین ها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.
5-همینکه مافین ها خنک شدند، حفره وسط آن ها را با مواد رویه پر کنید و با مارمالاد بیارائید.
کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) آب کنید.