مواد لازم کیک استخر اسمارتیز
آرد ۲۰۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پودر نارگیل ۵۰ گرم شکر دانه ریز ۱۱۰ گرم بادام آسیاب کرده ۶۰ گرم ماست همزده (کم چرب) ۲۰۰ میلی لیتر تخم مرغ ۲ عدد اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری کره آبکرده و خنک شده ۱۰۰ گرم خامه فرم گرفته حدود ۵۰۰ گرم اسمارتیز برای تزئین به میزان لازم شکلات برای تزئین به میزان لازمروش تهیه کیک استخر اسمارتیز
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبی به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد و بیکینگ پودر را در کاسه بزرگی الک کنید و نارگیل، شکر و بادام را به آن بیفزائید. سپس این مواد را با هم مخلوط کنید و در مرکز آن حفرهای ایجاد کنید. حالا ماست، تخممرغها، وانیل و کره را در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید. اکنون این مایه را به مواد خشک افزوده و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت در فر بپزید. چنانچه قبل از پختن کامل کیک روی آن طلائی رنگ شد، رویش را با فویل بپوشانید تا بیش از حد تیره نشود. حالا کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید. اینک رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید و مانند تصویر با اسمارتیز و شکلات بیارائید.
یادآوری:
برای تهیه خامه فرم گرفته؛ خامه شیرین شده را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
حتما بخوانید : در کنار فیبروم رحم می توان باردار شد؟
زیباجو