آکاایران:
جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید…
طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزاطرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا - آکاطرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا ,پتاژ قارچ ,انواع سوپ, پتاژ, قارچ ,دستور پخت پتاژ قارچ
آکاایران: طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا
مواد لازم:
به گزارش آکاایران: • آرد گندم نصف پیمانه
• شیر یک لیتر
• آب مرغ شش پیمانه
• قرص عصاره مرغ یک عدد
• قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم
• آب چهار پیمانه
• خامه ۱۰۰ گرم
• پنیرپیتزا رنده شده نصف پیمانه
• نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چایخوری
• کره ۲۵ گرم
• آبلیمو
طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزاطرز تهیه :
جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید.
سپس قارچ را افزوده و آن گاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره ای وسط پتاژ بریزید.
آموزش پخت انواع غذا با آکا - آکاایران