شربت بار شهدی است که برای تهیه انواع مربا و حلوا و شربت و شیرینی هایی مانند باقلوا و زولبیا و بامیه و گوش فیل ، مرطوب کردن کیک اسفنجی و … استفاده می شود. شربت بار از جوشاندن شکر و آب و گلاب و زعفران یا اسانس ها و پودر هل یا پوست پرتقال و نارنگی و غیره تهیه می شود که برای هر کاربرد غلظت متفاوتی دارد. برای تهیه شهد نعنایی میتوانید داخل شکر و آب به جای گلاب مقداری عرق نعنا بریزید.
به گزارش آکاایران:
طرز تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیهطرز تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیه - آکاطرز تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیه - آکا
آکاایران: طرز تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیه
طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه
مواد لازم برای تهیه شربت بار :
شکر ۲/۵(دو و نیم) پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری یا جوهر لیمو ۱/۸(یک هشتم) قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه شربت بار :
* ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتماً حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قل قل بجوشه) قرار بدین. تا زمانی که شکر کاملاً حل بشه، تقریباً ۱۰ دقیقه.
طرز تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیه* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.
طرز تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیهشربت زولبیا بامیه
* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی (نه قاشق فلزی!) اونو هم بزنید.
* با یه قلم مو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعداً داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن شربت بار می شه.
طرز تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیهشربت برای گوش فیل
* آب لیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت بار آماده هست.
* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود، شما می توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپ خوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط کنید.