تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش - آکا



1395/09/19

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا آکاایران:   ,[categoriy] طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش - آکاطرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش - آکا

آکاایران: طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

دستور پخت مربای پوست هندوانه 

مربای پوست هندوانه را می تونین با آهک یا بدون آهک درست کنین. در این پست دو روش تهیه این مربا بدون آهک تقدیم شما عزیزان میشه و در پست بعدی روش تهیه مربای پوست هندوانه با آهک را خواهید دید.

روش اول تهیه مربای پوست هندوانه بدون آهک :

به گزارش آکاایران: مواد لازم :

پوست یک هندوانهآب ۳ لیوان
شکر ۵ لیوان
اسانس آناناس ۱۰ الی ۱۴ قطره

طرز تهیه :
قسمت سبز رنگ پوست هندوانه جدا کنید.

بخش قرمز رنگ داخل هندوانه را هم بگیرید، طوری که فقط سفیدی آن باقی بمونه.

مثل شکل زیر قسمتهای a و c را جدا کنید تا قسمت b باقی بمونه.

,[categoriy] طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

پوست سفید رو خرد کرده یا قالب بزنید و داخل ظرفی برای پخت بریزید.

با کمی آب روی حرارت بگذارید تا پخته بشه.

وقتی که نیم پخته شد، شکر را اضافه کنید.

بگذارید قوام بیاد. وقتی قوام اومد زیر آن را خاموش کرده و اسانس آناناس رو اضافه کنید.

,[categoriy] طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش روش دوم تهیه مربای پوست هندوانه بدون آهک :

مواد لازم :

پوست سفید هندوانه ۰٫۵ کیلوگرم
شکر ۷۵۰ گرم
آبلیمو نصف استکان
هل درسته ۲ عدد

,[categoriy] طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

طرز تهیه:
پوست سفید هندوانه را از پوست سبز آن جدا کنید و پوست سفید را به هر شکلی که خواستید مثل خلالی، حبه ای برش بزنید و یا می توانید قالب طرح دلخواه بزنید و مثلا شکل گل در آورید.

پوست برش زده را با کمی آب بجوشانید و پس از چند جوش، آب آن را دور بریزید.

مجددا کمی آب که روی پوست را بگیرد و نصف استکان آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۴ تا ۵ ساعت بماند.

پس از طی زمان گفته شده، به ترکیب بالا شکر و هل اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مربا قوام آید.

قوام مربا به دو صورت بیان می شود هر یک جواب داد به معنای آماده بودن مربا است:

روش اول: وقتی با قاشق چند قطره از شیره مربا را از بالا به پایین ریختید قطرات از قاشق آویزان شود و با اندکی تاخیر فرو افتد.

روش دوم: یک بشقاب سرد و خشک را انتخاب کنید، یک قطره از شیره مربا را اگر روی این ظرف بریزید در گوشه ای به شکل قطره یا گنبدی شکل جمع می شود و بنابراین مربای آماده روی ظرف سرد پخش نمی شود.

پس از آماده شدن مربا، اجازه دهید که سرد شود سپس در شیشه های در دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. طول عمر این مربا زیاد است و زود فاسد و خراب نمی شود.

شاید بسیاری از افراد مربای پوست هندوانه را نشنیده و یا نخورده باشند. تهیه و نوش جان این مربای زیبا و خوشمزه در فصل گرما که هندوانه به وفور یافت می شود، خالی از لطف نیست.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش - آکا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..