1395/09/19
آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزاطرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا - آکاطرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا - آکا
آکاایران: طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا
آکاایران: طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیاییسس گوچه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سس هست که بیشتر برای پیتزا و پاستا استفاده میشه. در بخش آشپزی آکا ایران، روش تهیه این سس خوشمزه را آموزش میدیم.
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی : گوجه فرنگی له شده:۳ پیمانه سیر: ۲حبه میخک:-۳ عدد پیاز کوچک :۱ عدد ریحان خشک:۱ قاشق چای خوری نمک:۱ قاشق چای خوری شکر:۲ قاشق چای خوری پودر فلفل :۱/۴ قاشق چای خوری extra virgin olive oil روغن زیتون بکر:۱/۴ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده :۱/۴ پیمانه روش تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی :به گزارش آکاایران: برای تهیه سس گوجه ایتالیایی اول باید گوجه ها رو پوست بکنین.
برای راحت تر پوست کندن گوجه ها یک قابلمه آب جوش حاضر کنید و گوجه ها رو بریزید توی آب جوش و بزارید ۱ دقیقه بجوشن. تا پوست گوجه ها کمی جدا بشه.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزابعد از سرد شدن گوجه ها رو پوست بگیرید. طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا
بعد گوجه ها رو له کنید و یا ریز خرد کنید.
پیاز و سیر رو تفت بدید و سرخ کنید و گوجه ها رو بهش اضافه کنید . من چون سیر زیاد دوست دارم چند حبه سیر له شده هم استفاده کردم.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزابزارید کمی گوجه ها بپزن نرم و له و یکدست بشن.
بعد از صافی ردشون کنید تا تفاله ها و تخم های گوجه جدا بشن و بریزید توی یک قابلمه و بهش شکر و پودر فلفل و نمک و پودر ریحان و میخک رو اضافه کنید. طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا
زیر حرارت رو کم کنید بزارید به مدت ۲ ساعت اروم برای خودش بپزه و غلیظ بشه.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزاموقع سرو میخک ها رو از تو سس در بیارید. با پنیر مخلوط کنید و استفاده کنید.
نوش جان
طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزامنیع:آشپزخانه کوچک من