1395/09/18
آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه دستور تهیه مارکوئیس سیب زمینیدستور تهیه مارکوئیس سیب زمینی -آکامارکوئیس سیب زمینی,روش تهیه مارکوئیس سیب زمینی,درست کردن مارکوئیس سیب زمینی,آموزش تهیه مارکوئیس سیب زمینی
آکاایران: دستور تهیه مارکوئیس سیب زمینی
آکاایران: دستور تهیه مارکوئیس سیب زمینیمواد لازم برای مارکوئیس سیب زمینی :
به گزارش آکاایران: طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی :
سیب زمینی را با پوست آبپز کرده و تا گرم هست پوست آن را بگیرید و له کنید و پوره می کنیم و نصف کره، نمک، جعفری ساطوری شده و فلفل و زرده تخم مرغ مخلوط کرده و هم می زنیم تا داغی سیب زمینی باعث آب شدن کره شود بعد پوره را داخل قیف ماسوره دار ریخته و کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و به شکل دایره تو خالی (تقریبا شبیه لانه پرنده) از پوره داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می گذاریم.
دستور تهیه مارکوئیس سیب زمینیفر را از ده دقیقه قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه گرم کردیم سینی را داخل فر می گذاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببیند و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود شود پیاز و با باقیمانده کره داخل ماهیتابه تفت می دهیم. مرغ آبپز و ریش ریش کرده به پیاز داغ اضافه می کنیم گوجه را پوست گرفته و فیله می کنیم و داخل پیاز داغ ریخته هم می زنیم.
و قارچ ها را ریز خرد کرده و وقتی آب گوجه ها کشیده شد به ماهیتابه افزوده نمک و فلفل و آویشن می زنیم و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم و وقتی پوره ها آماده شد وسط پوره ها را پر می کنیم.
گردآوری : iranstyle.ir
دستور تهیه مارکوئیس سیب زمینیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه -
دستور تهیه مارکوئیس سیب زمینی