نحوه درست کردن کروکت گوشت مخصوص به همراه سس -آکاکروکت گوشت,کروکت,سس سفید,آشپزی,آموزش آشپزی,غذاهای خارجی
آکاایران: نحوه درست کردن کروکت گوشت مخصوص به همراه سس
به گزارش آکاایران: آشپزی:نحوه درست کردن کروکت گوشت مخصوص به همراه سس در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی با استفاده از گوشت غذاهای مختلفی درست می کنند.
مواد لازم کروکت گوشتگوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پودر نان خشک و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
برنج پخته شده نصف پیمانه
پیاز یک عدد
تخم مرغ سه عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
سس سفید نصف پیمانه
پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می کنیم. نمک، فلفل، تخم مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم و در جای خنک می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می کنیم و آن را در آرد سفید می غلتانیم و در دو عدد تخم مرغ که خوب زده شده فرو می بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می کنیم.
طرز تهیه سس سفید:یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
نحوه درست کردن کروکت گوشت مخصوص به همراه سس