تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




زیباجو : طرز تهیه اسپاگتی پای، با پاستای نواری!

وب سایت روزیاتو: پاستا یکی از غذاهایی است که بیش از انسان ها دنیا آن را دوست دارند. این غذای ایتالیایی در ده ها مدل متنوع تهیه می شود. علاوه بر آن، می توان با نودل های پاستا، کیک و پای هم درست کرد که ما در این مطلب، اسپاگتی پای را برایتان انتخاب کرده ایم تا یک غذای شیک و خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم:

لایه پاستا

    ۱۱۵ گرم اسپاگتی (پاستای نواری)     ۲ حبه سیر خرد شده     ۲ قاشق غذاخوری کره     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده     ۱ عدد تخم مرغ بزرگ هم زده     ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

مواد میانی

    ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی     ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده     ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده     ۴۲۵ گرم سس گوجه فرنگی     ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی     ۱ قاشق چایخوری شکر     ۱ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده     ۱ پیمانه پنیر ریکوتا     ۱ عدد تخم مرغ درشت     ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن     ۱٫۵ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

اسپاگتی پای

طرز تهیه:

لایه پاستا

۱٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲٫ پاستاها را به اندازه کوچک خرد کنید.

۳٫ آنها را درون آب بپزید تا نرم شوند.

۴٫ در یک کاسه متوسط، پاستای پخته شده که هنوز گرم است را با سیر، کره، پنیر پارمسان، تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که پنیر و کره کاملا آب شوند.

حتما بخوانید :   زیباجو : ای که دست‌ات می‌رسد

۵٫ مخلوط پاستا را درون یک قالب مستطیلی ریخته و فشار دهید.

۶٫ آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.

مواد میانی

۱٫ روغن را درون یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. پیاز را افزوده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. گوشت چرخ کرده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا پخته شده و رنگ آن عوض شود.

۲٫ روغن اضافه غذا را با قاشق بردارید. سپس سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و شکر را اضافه کنید. هم بزنید. شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه نیم‌جوش شده و غلیظ شود.

۳٫ از روی حرارت برداشته و ریحان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

۴٫ در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید.

۵٫ مخلوط پنیر ریکوتا را روی لایه پاستا بریزید. مخلوط گوشت چرخ کرده را روی آنها ریخته و در آخر نیز یک لایه پنیر موزارلا اضافه کنید.

۶٫ این پای را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید تا سطح آن کاملا طلایی شود.

۷٫ پس از پخت، پای را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس به سلیقه خود تزئین و سرو نمائید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «زیباجو : طرز تهیه اسپاگتی پای، با پاستای نواری!»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..