ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو خورشیدی به تمامی هموطنان عزیز، به اطلاع می رسانیم اسکریپت این سایت به فروش میرسد جهت اطلاعات بیشتر ایمیل بزنید ali.ghorbani320@gmail.com با سپاس. » ارسال ایمیل

تبلیغات



تبلیغات

مطالب مهم


» سهام عدالت » ساختمان پلاسکو » حسن جوهرچی » عيدي كارمندان وكارگران » قیمت میوه » هاشمی رفسنجانی » برنامه های نورورز 96 » برنامه استیج » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید - آکا

,فواید آجیل,پیشگیری از بیماری قلبی,پیشگیری از سرطان,[categoriy] با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید

با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید - آکافواید آجیل,پیشگیری از بیماری قلبی,پیشگیری از سرطان,خواص آجیل,پیشگیری از سرطان

آکاایران: با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید

آکاایران:  آجیل و تنقلات یکی از خوراکی هایی هستند که افراد زیادی به آن ها علاقه دارند.خوردن این مواد خوراکی فواید بسیاری برای فرد دارند.تحقیقات نشان می دهد خوردن روزانه مقداری آجیل و تنقلات احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد.

به گزارش آکاایران: این مطالعه که توسط محققان دانشگاه امپریال کالج لندن انجام شده نشان می دهد که کسانی که روزانه حداقل 20 گرم آجیل مصرف می کنند خطر ابتلا به بیماری های سخت در آنها کاهش می یابد.

طبق این گزارش، خوردن این مقدار آجیل – معادل یک مشت در روز – خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به 30 درصد ، خطر ابتلا به سرطان را تا 15 درصد و خطر ابتلا به مرگ زودرس را تا 22 درصد کاهش می دهد.

همچنین این میزان مصرف روزانه آجیل می تواند خطر ابتلا به دیابت را 40 درصد و احتمال مرگ به دلیل بیماری های تنفسی را به نصف کاهش دهد.

در این مطالعه تاثیر مصرف روزانه طیف وسیعی از آجیل، از جمله گردو، بادام، فندق، پسته، گردو و بادام زمینی روی افرادی که آنها را به صورت روزانه مصرف می کردند بررسی شد.

بر این اساس، اغلب  آجیل ها در برابر بیماری قلبی سپر محافظتی ایجاد می کنند و خطر ابتلا به مرگ زودرس را کاهش دادند.

در این میان بادام زمینی برای کاهش خطر سکته مغزی مناسب است، در حالی که آجیل های به دست آمده از درخت همچون گردو برای کاهش خطر سرطان مفید بوده است.

دانشمندان وجود منابع سرشار از فیبرها و منیزیم و چربی اشباع نشده در آجیل را که برای کاهش سطح کلاسترول خون مفید است عامل اصلی مؤثربودن مصرف این ماده غذایی ذکر کردند.

به گفته این محققان، “برخی از آجیل ها، به خصوص گردو همچنین دارای آنتی اکسیدان بالایی هستند، که می تواند در برابر استرس مقاومت ایجاد کند و احتمالا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد”.

یافته های این تحقیقات که روی بیش از 800 هزار شرکت کننده  انجام شده در مجله BMC Medicine منتشر شده است.

پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید - آکا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.


گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..