اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید - آکا

,فواید آجیل,پیشگیری از بیماری قلبی,پیشگیری از سرطان,[categoriy] با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید

با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید - آکافواید آجیل,پیشگیری از بیماری قلبی,پیشگیری از سرطان,خواص آجیل,پیشگیری از سرطان

آکاایران: با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید

آکاایران:  آجیل و تنقلات یکی از خوراکی هایی هستند که افراد زیادی به آن ها علاقه دارند.خوردن این مواد خوراکی فواید بسیاری برای فرد دارند.تحقیقات نشان می دهد خوردن روزانه مقداری آجیل و تنقلات احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد.

به گزارش آکاایران: این مطالعه که توسط محققان دانشگاه امپریال کالج لندن انجام شده نشان می دهد که کسانی که روزانه حداقل 20 گرم آجیل مصرف می کنند خطر ابتلا به بیماری های سخت در آنها کاهش می یابد.

طبق این گزارش، خوردن این مقدار آجیل – معادل یک مشت در روز – خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به 30 درصد ، خطر ابتلا به سرطان را تا 15 درصد و خطر ابتلا به مرگ زودرس را تا 22 درصد کاهش می دهد.

همچنین این میزان مصرف روزانه آجیل می تواند خطر ابتلا به دیابت را 40 درصد و احتمال مرگ به دلیل بیماری های تنفسی را به نصف کاهش دهد.

در این مطالعه تاثیر مصرف روزانه طیف وسیعی از آجیل، از جمله گردو، بادام، فندق، پسته، گردو و بادام زمینی روی افرادی که آنها را به صورت روزانه مصرف می کردند بررسی شد.

بر این اساس، اغلب  آجیل ها در برابر بیماری قلبی سپر محافظتی ایجاد می کنند و خطر ابتلا به مرگ زودرس را کاهش دادند.

در این میان بادام زمینی برای کاهش خطر سکته مغزی مناسب است، در حالی که آجیل های به دست آمده از درخت همچون گردو برای کاهش خطر سرطان مفید بوده است.

دانشمندان وجود منابع سرشار از فیبرها و منیزیم و چربی اشباع نشده در آجیل را که برای کاهش سطح کلاسترول خون مفید است عامل اصلی مؤثربودن مصرف این ماده غذایی ذکر کردند.

به گفته این محققان، “برخی از آجیل ها، به خصوص گردو همچنین دارای آنتی اکسیدان بالایی هستند، که می تواند در برابر استرس مقاومت ایجاد کند و احتمالا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد”.

یافته های این تحقیقات که روی بیش از 800 هزار شرکت کننده  انجام شده در مجله BMC Medicine منتشر شده است.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید - آکا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..