وبسایت آشپزباشی: سالاد ترد کلم و سیب از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این سالاد خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید و در کنار ناهار خود از آن لذت ببرید.
کلم سفید ۱/۲ عدد کلم قرمز ۱/۲ عدد کوچک کرفس ۲۵۰ گرم سیب ۱ عدد لیمو ۱ عدد سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری سرکه ۱ قاشق غذاخوری سس خردل ۱ قاشق چای خوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم رازیانه ۱ عدد کوچک جعفری ۱ مشت پیازچه ۱/۲ دسته آجیل ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه:۱-قابلمه ای بزرگ از آب را بجوشانید و کلم سفید خرد شده را برای ۲ دقیقه در آن بپزید، سپس آن را از آب جوش خارج کرده و فورا زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید.
۲- این کار را برای کلم قرمز هم تکرار کنید.
۳- بعد کرفس را به همراه آب نیمی از لیمو برای مدت ۲ دقیقه بپزید و سپس با آب سرد آبکشی کرده و خشک کنید.
۴-سیب خرد شده را با آب نیمه ی دیگر لیمو ترکیب کنید.
۵-سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و سس خردل را با هم بزنید و به دلخواه به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
۶-درکاسه ای بزرگ، تمامی سبزیجات را با رازیانه، سیب، جعفری و پیازچه ترکیب کنید، سپس سس را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
حتما بخوانید : خانم های شکلات خور رمانتیک
۷-سالاد را در ظرف های مورد نظر بکشید و در صورت تمایل روی آن ها آجیل بپاشید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد ترد کلم و سیب:۱– کلم سفید، کلم قرمز و کرفس را ریز خرد کنید.
۲– مغز سیب را جدا کرده و سیب را نازک خرد کنید.
۳– رازیانه را خیلی نازک خرد کنید و برای مدت ۱ ساعت در ظرفی از آب سرد خیس کنید تا ترد شود. سپس آن را آبکشی کرده و خشک کنید.
۴– برگ های جعفری و پیازچه را هم ریز خرد کنید.
۵– در صورت تمایل می توانید از ترکیبی از آجیل و تخمه های خوراکی استفاده کنید. اگر سایز آن ها درشت است، آن ها را خرد کنید.