به گزارش آکاایران: ۱/۴ فنجان آب
۱/۴ پیاز
۴ قاشق غذاخوری کره
۵ قاشق غذاخوری آرد
۴ فنجان آب مرغ
١ فنجان خامه
نمک و فلفل به میزان لازم
سبزی برای تزئین (سلیقه ای)
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
ابتدا پیاز را نگینی کرده و با کره تفت می دهیم نه اینکه سرخ شود سپس قارچ را اضافه می کنیم و بهم می زنیم و آرد را می ریزیم و بهم می زنیم و سپس آب و آب مرغ را اضافه می کنیم و خامه را می ریزیم و می گذاریم بجوشد.
سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم و درب آنرا می گذاریم و شعله را کم می کنیم تا ١۵ دقیقه تا بپزد و گرم سرو می کنیم. نوش جان لذت ببرید!
خواص مواد غذاای اصلی
مصرف قارچ کمبود ویتامین D در بدن را جبران می کند. هر ۱۰۰ گرم قارچ حدود ۳ گرم پروتئین دارد. مصرف قارچ از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری می نماید.