در آموزش های قبلی چند روش پخت کیک سیب زمینی تقدیم شما عزیزان شد و امروز دستور تهیه کیک سیب زمینی متفاوتی را شرح خواهیم داد .
طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوتطرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت - آکاکیک ,کیک سیب زمینی, کیک غذا ,غذای کیک ,کیک سیب زمینی با آرد , انواع کیک سیب زمینی
آکاایران: طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت
به گزارش آکاایران: مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد: ۷۰۰ گرم
تخم مرغ : دو عدد
ماست : دو قاشق غذاخوری
خامه: دو قاشق غذاخوری
شیر: ۲۵۰ میلی لیتر
کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
نمک: یک قاشق چای خوری
شکر: ۴۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل کیک سیب زمینی :
سیب زمینی پخته شده: یک کیلو گرم
جعفری خرد شده: نصف لیوان
پیازچه خرد شده: یک سوم لیوان
پنیر لبنه، کره و خردل ملایم: از هرکدام دو قاشق غذاخوری
کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: از هرکدام یک قاشق چای خوری
روش تهیه کیک سیب زمینی :
برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسه ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم، سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز می دهیم تا خمیر لطیفی حاصل شود. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.
سیب زمینی های پخته را رنده کرده و در کاسه ای گود تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می کنیم.
دوسوم خمیر را به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی کف و دیواره های آن می اندازیم، مواد سیب زمینی را داخل خمیر قرار داده، باقی مانده خمیر را روی آن پهن می کنیم و با چنگال چند حفره رویش ایجاد می کنیم.
قالب را ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار می دهیم و پس از این مدت قالب را برگردانده، روی کیک را با زرده تخم مرغ و زعفران زرین می کنیم و دوباره ۳۰دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا کاملا زرین شود.