تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید -آکا

,[categoriy] خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید

خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید -آکاخودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید -آکا

آکاایران: خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید

آکاایران: طرز تهیه نان خامه ای

یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی که ایرانیان به اندازه ی زیادی از آن مصرف میکنند، نان خامه ای است که بسیار هم خوشمزه است. اما آیا تا کنون به این فکر افتاده اید که این شیرینی خوشمزه را خودتان در خانه بپزید؟ امروز در این مطلب به شما یاد خخواهیم داد که این شیرینی لذیذ را درست کنید. با ما همراه باشید.

,[categoriy] خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید مواد لازم برای نان خامه ای :

به گزارش آکاایران: آرد ۲۰۰ گرم

آب ۴۰۰ گرم

روغن مایع ۸۰ الی ۱۰۰ گرم

شربت بار یک قاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی

تخم مرغ ۵ عدد

طرز تهیه نان خامه ای:

ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را می ریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید.

بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمی شود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید.

مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت ۲۱۰ اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست می توانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نان ها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید.

دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغ ها تمام شد می توانید تا نصف استکان آب اضافه کنید.

,[categoriy] خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید

این خمیرمون که تخم مرغ زدیم و آماده هست

,[categoriy] خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید

این هم ماسوره زده آماده برای رفتن داخل فر

,[categoriy] خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید
برای این میزان نان خامه ای دوبسته خامه های جلد صورتی را داخل ظرف ریختم با 150 گرم شکر هم زدم فقط در حدی که مخلوط شود گذاشتم نیم ساعت در فریزر بعد از نیم ساعت حدود نیم ساعت هم با همزن هم زدم تا سفت شود. ,[categoriy] خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید

پشت نان خامه ای را یک سوراخ کوچک کردم و با ماسوره کوچک خامه فرم گرفته را تزریق کردم

,[categoriy] خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید -آکا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..