آموزش طرز تهیه و آماده سازی پاستیل خانگی -آکاآموزش طرز تهیه و آماده سازی پاستیل خانگی -آکا
آکاایران: آموزش طرز تهیه و آماده سازی پاستیل خانگی
آکاایران: آموزش طرز تهیه و آماده سازی پاستیل خانگیدر این مطلب مطلب می خواهیم شما را با طرز تهیه و آماده سازی پاستیل خانگی آشنا کنیم.
به گزارش آکاایران: مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی :
آموزش طرز تهیه و آماده سازی پاستیل خانگی* گلوکز (گلوکز باعث می شود پاستیل منسجم تر شود) البته اختیاریه
طرز تهیه پاستیل خانگی :
اول آب سرد و گلوکز را خوب مخلوط کنید اگر دیدید حل نمی شود ایرادی ندارد پودر ژلاتین و پودر ژله را روی مخلوط آب و گلوکز بپاشید و مخلوط کنید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
حدود ۷ تا ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید تا روی مایع به حالت کف سفید بوجود بیاید مراقب باشید اصلا نجوشد بعد شعله را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا روی مایع یک لایه مایه سفید رنگ ببندد آن لایه را با احتیاط بردارید ( اگر اینکار را نکنید پاستیل تان کدر می شود و دیگه شفاف نیست ).
وقتی کامل آن لایه را برداشتید می توانید در جاسسی هایی که نوک باریک دارند بریزید و با کمک آن در قالبهای مخصوص منتقل کنید کمی در محیط بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد می توانید به یخچال منتقل کنید بعد از ۲تا۳ ساعت کامل خودش را گرفته و طعم آن عالی است.
وقتی که مواد پاستیل را مخلوط کردید و روی حرارت گذاشتید شبیه شکل زیر می شود.
آموزش طرز تهیه و آماده سازی پاستیل خانگیوقتی که مواد پاستیل را مخلوط کردید و روی حرارت گذاشتید به این شکل می شود
نکته برای تهیه پاستیل :
برای تهیه پاستیل بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر از قالب خارج کنید.
آموزش طرز تهیه و آماده سازی پاستیل خانگیمطالب مرتبط :
طرز تهیه کیک مخلوط گلابی و زنجبیل
شیوه جدید پخت حلوای دو رنگ برای ماه رمضان
آموزش اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد
طرز تهیه کره بادام زمینی در منزل
طرز درست کردن شیرینی ناپلئونی کاکائویی