۱۳۹۵/۰۹/۱۵
سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی آکاایران: شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.امتیاز خبر: 18 از 100 تعداد رای دهندگان 51
وب سایت پارسه گرد: شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.مواد لازم:
آرد برنج 50 گرم آرد شیرینی 50 گرم کره 60 گرم وانیل مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد پودر قند 2 قاشق غذاخوری ژله بریلو به میزان لازم شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است
شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است! - آکاشیرینی،عصرانه،شیرینی ماندل بولار
آکاایران: شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است!
طرز تهیه:
1-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
2-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
3-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به مدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن را گرد کنید و با وسیله ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.4-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
نکته:
1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.2. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
به گزارش آکاایران: 3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
4. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.
انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی -
شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است