مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی 220 گرم شکلات 200 گرم کره 175 گرم تخم مرغ 1 عدد پودر نارگیل ⅓ پیمانه پودر کاکائو ¼ پیمانه مغز پسته ¼ پیمانه شکر ½ پیمانه شیره طلایی 1 قاشق غذاخوری مکعب های شکلاتی پسته ای؛ جایزه کودکان
مکعب های شکلاتی پسته ای؛ جایزه کودکان - آکاشیرینی،عصرانه،مکعب های شکلاتی
آکاایران: مکعب های شکلاتی پسته ای؛ جایزه کودکان
طرز تهیه:
به گزارش آکاایران: 1-شکلات های تلخ را ریز خرد کنید، کره های مورد نیاز برای روی شکلات را به تکه های کوچک برش بزنید. بیسکویت ها را کاملا خرد کنید.
2-ظرف مستطیلی با ابعاد 24×17 سانتی متری برای پخت شیرینی برداشته و روی سطح اش را کمی چرب کنید. کف ظرف را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید طوری که دو سانتی متر از کاغذ روی دیواره ها بالا بی آید.
3-برای تهیه پایه شکلات، 125 گرم کره، یک قاشق شیره طلایی و 100 گرم شکلات را در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی مواد را هم زده اجازه دهید 4 تا 3 دقیقه پخت صورت گرفته و مواد کاملا یک نواخت شوند.
4-در همین بین بیسکویت ها، پودر کاکائو، پودر نارگیل، شکر و پسته ها را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکلات را به مواد درون کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شده و همه مواد به سس شکلات آغشته شوند. مخلوط را در ظرف ریخته و با استفاده از پشت چنگال مواد را در سینی پخش کرده و کاملا فشرده کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید، و در فریزر بگذارید تا خود را ببندد.
کره و باقی شکلات که برای روی شیرینی آماده کرده اید را در یک کاسه ضد حرارت ریخته و در حمام آب گرم بگذارید تا به روش بن ماری ذوب شوند، در همین هنگام به آرامی مواد را هم بزنید تا یک نواخت و نرم شوند. سپس شکلات گرم را روی شیرینی بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید. وقتی شیرینی شما شکل مطلوب را به دست آورد از فریزر خارج کرده و با چاقوی داغ آن را به 24 تکه برش بزنید.