تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




قارچ از دیدگاه طب سنتی -آکا

,قارچ,خواص قارچ,تغذیه,[categoriy] قارچ از دیدگاه طب سنتی

قارچ از دیدگاه طب سنتی -آکاقارچ,خواص قارچ,تغذیه,قارچ از دیدگاه طب سنتی

آکاایران: قارچ از دیدگاه طب سنتی

آکاایران: در این مقاله با خواص قارچ از نظر طب سنتی و مزاج و طبع قارچ آشنا می شوید. 
روایات زیادی از ائمه اطهار برای فواید قارچ در درمان بیمار ی ها عنوان شده است در مورد قارچ احادیثی وجود دارد. از پیامبر خدا (ص) نقل شده است که: «قارچ از گیاهان مفید و حتی بهشتی است و آب آن برای درد چشم سودمند است.»

به گزارش آکاایران: در جای دیگر، قارچ را با گیاه مَنّ (منّ و سلوا که در قرآن هم هست) مرتبط دانسته اند باید توجه داشت که قارچ انواع مختلفی دارد و همه آن ها الزاما مفید نمی باشند.

باید با تحقیق مفصل تر مشخص شود که گیاهی که مد نظر حضرت معصوم (ع) بوده است چه قرابتی با قارچ امروزی داشته و یا از چه نوع قارچی می باشد.

از نظر طب سنتی قارچ دارای مزاج سرد و تر است و میزان سردی و رطوبت نسبتا زیادی دارد در مناطق گرمسیری (مانند مناطقی که حضرات معصومین علیهم السلام ساکن بوده اند) و نیز در انسان هایی که دارای کارهای سنگین بدنی یا مزاج گرم می باشند، مصرف آن برای جلوگیری از افزایش حرارت بدن و معده و جوشش خون می تواند مفید باشد.

اگر توسط مردم امروز که عموما دارای فعالیت بدنی زیادی نبوده و گوارش و بدن های ضعیفی دارند، زیاد خورده شود و جزء خوردنی های روزمره انسان قرار گیرد، می تواند منجر به ضرر شود.

مخصوصاً در افرادی با مزاج سرد و رطوبتی یا در افرادی با بلغم یا سودای زیاد و یا در اقلیم های سردسیری و فصول سرد، مناسب نمی باشد.

قارچ ماده و اخلاط خیلی غلیظی در بدن تولید می کند، غلظت خون را بالا می برد و در نتیجه ممکن است منجر به عوارضی بشود. بیماری های سوداوی را زیاد می کند.

در واقع تولید مایع لزج، بلغم و سودا را در خون و بدن زیاد می کند و ما می دانیم که این خود می تواند مقدمه بسیاری از بیماری ها از جمله سکته ها و انسدادهای عروقی باشد.

اگر زیاد مصرف شود ممکن است منجر به حالت قی، تهوع و استفراغ شود.

به خاطر سنگینی که در بدن ایجاد می کند، ممکن است باعث کرخت شدن سر، احساس سنگینی، حالت تنگی نفس و حتی بند آمدن ادرار شود.

بهتر است برای مصرف پخته شود یا تفت داده شود (به صورت آبپز یا بخارپز بهتر است) و همراه با گیاهان و ادویه های گرم مثل پونه استفاده شود.

قارچ هضم سنگینی دارد و نفاخ است. افراد با مزاج سرد یا معده های سرد و ضعیف باید در مصرف آن احتیاط کنند تا دچار درد معده و قولنج نشوند.

بنابراین افراد گرم مزاج بهتر می توانند از این گیاه استفاده کنند، ولی مسلما توصیه نمی شود که هر روز از این گیاه استفاده شود.

به طور پخته شده و گهگاه در کنار غذاها و خورشت ها اشکالی ندارد، ولی باید رعایت مزاج و فصل بشود.

دکتر سید مهدی میرغضنفری؛ متخصص طب سنتی

آکا ایران




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «قارچ از دیدگاه طب سنتی -آکا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..