تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




چه عاملی دانشگاه امام صادق (ع) را مرجع انتصاب مدیران کرده است؟

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نادر جعفری عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) روز چهارشنبه در آیین بزرگداشت هفتمین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی (ره) در سخنانی با عنوان «فرهنگ سازمانی دانشگاه اسلامی مرجع از دیدگاه آیت الله مهدوی کنی (ره)»، مقوله فرهنگ سازمانی را در قالب چارچوب علمی، تطبیق، سیره و سلوک حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) بر آن چارچوب مورد بررسی و تبیین قرار داد.

او با اشاره به رویکرد تقدم تربیت، تعلیم و نگاه رشدپروری آیت الله مهدوی کنی (ره) که امروز شاهد اثرگذاری و اثربخشی این نوع نگاه در دانشگاه امام صادق (ع) هستیم، به تشریح مفاهیم پایه‌ای شامل فرهنگ سازمانی، مدل‌های فرهنگ سازمانی و مدل برگزیده این پژوهش با نام مدل دنیسون پرداخت.

جعفری اظهار کرد: در این ارتباط موضوعی که سبب پیشرفت و حرکت به جلوی یک سازمان می‌شود، ویژگی‌های موجود در سازمان تحت عنوان فرهنگ سازمانی است که این فرهنگ در واقع مجموعه‌ای از ارزش‌های آن مجموعه محسوب می‌شود.

او با بیان اینکه باور‌های افراد و شیوه‌های کاری از عوامل تاثیرگذار در محیط دانشگاه به شمار می‌رود، تصریح کرد: آنچه تحت عنوان ادب صادق که متعدد از زبان استاد گرانقدر شنیده می‌شد، مصداق بارز این نوع فرهنگ سازمانی در این مجموعه علمی بوده است.

عضو هیأت علمی دانشکده معارف اسلامی به نقش مدیریتی آیت الله مهدوی کنی (ره) در شکل‌گیری چنین فرهنگ سازمانی اشاره کرد و گفت: فرهنگ سازمانی سبب شکل‌گیری رفتار کارکنان در سازمان می‌شود و می‌تواند توانایی یک سازمان را در جهت‌گیری راهبردی تحت تاثیر قرار دهد و مزیت رقابتی پایدار ایجاد کند. اثربخشی، کارایی و بهره‌وری سازمان و نیز تقویت ساختار ارتباطی و هماهنگی سازمان و بهبود کیفیت مستمر عملکرد از کارکرد‌های فرهنگ سازمانی است.

عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) با تاکید بر لزوم توجه و سنجش فرهنگ سازمانی تصریح کرد: این توجه و سنجش مقدمات تقویت فرهنگ سازمانی و برنامه‌ریزی برای ارتقای ابعاد و مولفه‌های نسبتا مشخص و معین آن را فراهم می‌کند.

جعفری با اشاره به مدل دنیسون به عنوان یکی از پرارجاع‌ترین و مقبول‌ترین مدل‌های فرهنگ سازمانی به تشریح ابعاد و شاخص‌های این مدل شامل درگیر شدن در کار، سازگاری، ثبات و یکپارچگی، انطباق‌پذیری، رسالت و ماموریت پرداخت.

او همچنین با اشاره به مولفه‌های مدل نیکسون شامل توانمندسازی افراد، تیم‌سازی، توسعه قابلیت‌های فردی، ارزش بنیادین، توافق، هماهنگی و انسجام، به صورت مصداقی و با ذکر مثال‌هایی عملی و تجربی، سیره و سلوک آیت الله مهدوی کنی (ره) را در هر یک از این مولفه‌ها مورد بررسی و واکاوی قرار داد.

جعفری به بیان نمونه‌های تطبیقی در دانشگاه امام صادق (ع) پرداخت و تصریح کرد: آموزش و تربیت نیرو‌های کارشناس و مدیران ارشد دانشگاه از طریق انتصاب دانش‌آموختگان جوان و فرصت‌آفرینی برای مشارکت و ایفای نقش در تصمیم‌گیری‌ها، از نمونه تطبیقی بخش توانمندسازی و توسعه قابلیت‌های افراد است.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «چه عاملی دانشگاه امام صادق (ع) را مرجع انتصاب مدیران کرده است؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..