با روی کار آمدن تولید انبوه و خط تولید چابک در صنعت، تولیدات صنعتی از تنوع و فراوانی بیشتری برخوردار شدند. در این میان، با وجود برآورده شدن نیاز مشتری با محصولات تخصصی، خریدار در زمان خرید، با نمونههای مشابه از برندهای مختلف مواجه میشود که انتخاب را برای او سخت میکند.
در کنار این امر، تبلیغات رقابتی شرکتها بر سر ارائه و تبلیغ محصول خود به عنوان محصول برتر، مشتری را سردرگمتر و انتخاب را برای او سختتر میکند. به همین دلیل است که شناخت درست محصولات و کاربرد آنها و همچنین شناسایی برندهای با کیفیت، از اهمیت زیادی برخوردار است. شرکت باراکا این نیاز را در مشتریان خود شناسایی کرده است و با منظور اطلاع رسانی بهتر، وبسایت باراکا را در دسترس عموم قرار داده است.
در قسمت آکادمی باراکا، شما میتوانید به دستور پخت های باراکا دسترسی داشته باشید که در آنها، محصول مورد استفاده و دلیل استفاده از محصول، بهطور کامل توضیح داده شده است.
بهترین برند شکلات کدام است؟باراکا به عنوان بهترین برند شکلاتسازی در ایران، سعی کرده است تا محصولات خود را تا جای ممکن، بهصورت تخصصی و کاربردی و با استفاده از جدیدترین دستگاهها تولید کند تا بتواند پاسخگوی تمامی نیازهای مشتریان عزیز باشد. محصولات تخصصی قنادی و آشپزی باراکا را میتوانید در بخش محصولات وبسایت باراکا مشاهده کنید.
ارائهی این محصولات تخصصی برای قنادی و آشپزی، باراکا را به بهترین برند شکلات مناسب آشپزی تبدیل کرده است. بسیاری در آشپزی و کیکپزی، از شکلات تختهای معمولی، یعنی همان شکلاتی که برای خوردن مناسب است، استفاده میکنند؛ این در حالی است که باراکا محصولات شکلاتی تخصصی متعددی برای شیرینیپزی و آشپزی دارد.
شکلات دلیکات بارکا یک شکلات تختهای تخصصی مناسب برای روکش کیک و درست کردن تزیینات روی کیک است که برای استفاده در قنادیها و شیرینی پزیها طراحی شده است و در بستههای 2500 گرمی با طعمهای مختلف، به صورت عمده به فروش میرسد.
محصول بعدی، بالیون شمشی باراکا است که در بستههای 350 گرمی و در طعمهای مختلف تولید میشود و هم برای مصارف خانگی و هم قنادیها قابل استفاده است. بالیون کیبوردی باراکا نیز، در وزن 1100 گرمی و طعمهای متفاوت، یک محصول مخصوص آشپزی است. محصولات دیگر باراکا که برای قنادی مناسب هستند، شامل روکش آمادهی کیک، مغزی شکلاتی کیک و گرانولهای شکلاتی هستند.
انواع شکلات و شکلات های مناسب آشپزی کدامند؟معمولا شکلاتی برای آشپزی مناسبتر است که در برابر حرارت، مقاومت کافی داشته باشد؛ اما باید توجه داشت که شکلات مادهای حساس است و باید در حرارت دادن آن دقت کرد. وجود درصد زیاد کرهی کاکائو در شکلات، باعث میشود که شکلات، بهطور یکنواختتر ذوب شود و برای قالبگیری مناسب باشد.
همچنین افزودنیهایی که در هر نوع شکلات به کار میرود میتواند روی مزهی غذا و کیک، تاثیرگذار باشد و باید به مقدار شیرینی و طعم دهندههای درون شکلات، با توجه به دستور غذا، توجه شود. در ادامه، چند نمونه از شکلاتهایی که برای پخت و پز و شیرینی پزی مناسبتر هستند را بررسی میکنیم.
شکلات مخصوص پخت و پزاین شکلات، که شکلات شیرین نشده نیز نامیده میشود، از 50 تا 58 درصد عصارهی شکلات خالص تولید میشود. در تولید این نوع شکلات، از هیچ شکری استفاده نمیشود و به دلیل طعم خالص آن، بهترین گزینه برای پخت و پز به حساب میآید. ولی به تنهایی برای خوردن مناسب نیست.
شکلات تلخ و شیریناین شکلات تلخترین نوع شکلاتی است که به تنهایی نیز میتواند قابل خوردن باشد. شکلات تلخ و شیرین، دارای قویترین طعم شکلات است و حداقل از 35٪ عصارهی شکلات تشکیل شده است. بعضی از انواع باکیفیت این شکلات ممکن است تا 70% کرهی شکلات و عصارهی کاکائوی بیشتری باشند. این نوع شکلات بهترین انتخاب برای پخت و پز و شیرینی پزی است که برای خوردن هم مناسب است.
شکلات نیمه شیرینمعمولا به جای شکلات تلخ و شیرین نیز استفاده میشود اما دارای شکر بیشتری است که آن را شیرینتر میکند. حاوی حداقل 35٪ عصارهی شکلات است و برای پخت و پز، شیرینیپزی و خوردن مناسب است.
شکلات شیریناین شکلات دارای قند بیشتری نسبت به شکلات نیمه شیرین است و حاوی حداقل 15٪ عصارهی کاکائو است و برای پختوپز، شیرینیپزی و خوردن مناسب است.
شکلات شیریحاوی حداقل 10٪ عصارهی کاکائو و حداقل 12٪ شیر خشک است تا طعمی شیرین و خامهای به آن ببخشد. برخلاف باور عموم، این شکلات به حرارت حساس است و برای پختوپز مناسب نیست و فقط برای خوردن از آن استفاده میشود.
شکلات سفیدشکلات سفید در حقیقت دیگر کاکائو نیست؛ چراکه در آن از عصارهی کاکائو استفاده نمیشود و ترکیب آن فقط شامل 20% کرهی کاکائو و چند افزودنی دیگر مانند شکر است. وقتی کره کاکائو با چربی های دیگر کم قیمتتر جایگزین شود، دیگر نمی توان آن را به عنوان شکلات سفید برچسب زد و به عنوان روکش کیک و خمیر تزیینی فروخته میشود. این شکلات بیشتر مناسب پخت و پز و قنادی است.
پودر کاکائوپودر کاکائو میتواند شیرین یا تلخ باشد. این محصول، با خشک کردن و آسیاب کردن عصارهی کاکائو و خارج کردن کرهی کاکائو از آن تولید میشود؛ با این حال، باز هم 10 تا 22 درصد کرهی کاکائو در آن وجود دارد. پودر کاکائو به دلیل عدم نیاز به ذوب شدن و راحت مخلوط شدن با مواد کیک، برای شیرینیپزی ایدهآل است.
شکلات کوورتورکوورتور بهترین نوع شکلات برای درست کردن شکلاتهای دست ساز و شیرینی است. حاوی حداقل 32٪ کره کاکائو است که آن را بسیار براق میکند و باعث میشود که به راحتی ذوب شود و در مقابل حرارت مقاوم باشد. شکلات کوورتور برای آب کردن و استفاده در شیرینی پزی مناسب است.
اطلاع داشتن دربارهی روش ساخت شکلات، انواع آن و مواد تشکیل دهندهی هر نوع شکلات، میتواند کمک خوبی برای انتخاب مناسبترین برند شکلات برای پختوپز باشد. در بلاگ باراکا اطلاعات خوبی دربارهی شکلات و مطالب مفید دیگری گنجانده شده است. همیشه روی بستهبندی خوراکیها را بخوانید و به دنبال مواد تشکیل دهندهی باکیفیت و مناسب برای استفادهی خود باشید.