تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه سوپ بلدرچین + آموزش روش تهیه سوپ خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ بلدرچین

سوپ بلدرچین بسیار خوشمزه است و به دلیل خواصی که گوشت بلدرچین دارد بسیار مفید است. گوشت بلدرچین دارای عناصری همچون مس، فسفر، آهن و ویتامین های گروه B است که باعث شده است سوپ آن هم بسیار مقوی باشد. در ادامه طرز تهیه سوپ بلدرچین را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه سوپ بلدرچین خوشمزه

بر خلاف گوشت مرغ که طبیعت سرد دارد، بلدرچین طبعی گرم دارد. خیلی از متخصصان طب سنتی خوردن گوشت بلدرچین به دلیل طبع گرم را به جای گوشت مرغ که طبع سرد دارد توصیه کرده اند. در این مطلب می خواهیم روش تهیه سوپ مقوی بلدرچین را به شما آموزش بدهیم. در مطلب قبل روش تهیه کباب بلدرچین را هم آموزش دادیم.

طرز تهیه سوپ بلدرچین

مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین بلدرچین 1 عدد ورمیشل یک بسته کوچک سیب زمینی، پیاز و هویج از هر کدام 1 عدد کره به میزان لازم جود دو سر پرک 2 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم آب لیمو، آب گوجه و ببه میزان لازم روش تهیه

در ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در قابلمه با کمی کره تفت دهید تا کمی نرم شود.

بلدرچین های داخل بازار معمولا تمیز شده و بسته بندی شده هستند و خیلی نیاز به تمیز کردن ندارند و فقط باید آنها را قبل از انداختن در قابلمه کمی بشویید و بگذارید آب آنها گرفته شود. سپس بلدرچین شسته شده را درون کمی پیاز تفت دهید تا معطر گردد. مقداری زردچوبه هم به آن اضافه کنید.

حالا درون قابلمه ای دیگر کمی آب بریزید و اجازه دهید که بلدرچین ها به مدت 5 ساعت با شعله ملایم پخته شوند. پس از آن که آب جوشید، جو دو سر پرک را که از قبل شسته اید در قابلمه اضافه کنید تا با بلدرچین ها پخته شود.

در همین حین هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید و در میانه پخت بلدرچین، آنها را درون قابلمه اضافه کنید.

بعد از مدت زمان طی شده و پخته شدن گوشت بلدرچین، بلدرچین ها را از درون قابلمه خارج کنید و پس از کمی سرد شدن، استخوان های آن را جدا کنید و باز آنها را درون قابلمه قرار بدهید.

حالا سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کنید و اجازه دهید که به مدت نیم ساعت در قابلمه سوپ بلدرچین، با آب گوجه فرنگی و مقداری رب پخته شود.

در همین زمان و در 15 دقیقه آخری قبل از پخته شدن سوپ، ورمیشل ها، ادویه جات و سبزیجات معطر را درون قابلمه اضافه کنید.

سوپ بلدرچین خوشمزه آمده شده است و می توانید با کمی آب لیمو تازه میل نمایید.

برای اینکه سوپ شما طعم بهتری پیدا کند می توانید از سینه بلدرچین هم استفاده کنید و مقداری زیره به آن اضافه کنید. پس از جدا کردن استخوان ها، می توانید که گوشت بلدرچین را خرد کنید یا به صورت ریش ریش به سوپ اضافه کنید. شاید زمان پخت گفته شده کمی زیاد به نظر برسد؛ با این حال زمان پخت بر اساس وقتی که در اختیار دارید باید مدیریت شود، ولی هر چه زمان پخت این سوپ بیشتر باشد، نتیجه نهایی بهتر می شود و سوپ شما بدون شک بسیار خوشمزه تر می شود.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه سوپ بلدرچین + آموزش روش تهیه سوپ خوشمزه و مقوی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..