تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




نفتالی بنت کیست؟

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه ایتالیایی ایل‌جورناله در گزارشی با عنوان «نفتالی بنت کیست؟» به بیوگرافی نخست وزیر تازه نفس رژیم صهیونیستی پرداخت و معقتد است که او از نتانیاهو تندرو تر و راه حلی را برای مساله فلسطین متصور نیست! در ادامه می خوانید:

نفتالی بنت پس از آنکه سال ها یکی از افراد بسیار نزدیک به نتانیاهو بود، در نهایت از رهبر حزب لیکود فاصله گرفت و به فردی با نفوذ در انتخابات ماه مارس 2021 تبدیل گردد. وی در انتخابات اخیر به عنوان رهبر یامینا یعنی حزب راست افراطی که توسط خود وی تأسیس شد، مطرح شد و موفق به کسب 7 کرسی گردید.

وی بین سال های 1990 و 1996 در ارتش اسرائیل خدمت کرد و عضو سایرت متکل یعنی یگان نظامی نیروهای ویژه که در عملیات شناسایی، مقابله با تروریسم و جمع آوری اطلاعات در خاک دشمن  بود که در این زمینه تبحر ویژه ای دارد.پس از سال 1999 و پس از دریافت لیسانس در رشتۀ حقوق در دانشگاه یهودی بیت المقدس به منهتان انتقال یافت و در آنجا شرکت نرم افزاری ضد تقلب سیوتا را تأسیس نمود که متعاقباً در سال 2005 به بهای 145 میلیون دلار آن را به فروش رساند. به لطف درآمدهای حاصله از این فروش به اسرائیل بازگشت و وارد سیاست شد.
بنت حرفۀ سیاسی خود را در کنار نتانیاهو آغاز کرد. مدت دو سال یعنی از سال 2006 تا 2008 به سمت ریاست کارکنان گماشته شد و به کارزار انتخابات مقدماتی لیکود در سال 2007 پرداخت.وی که در سال 2018 بار دیگر وارد مجلس یهودی شد تصمیم گرفت حزب خود را رها کند تا به همراه سایر نمایندگان مجلس یک حزب جدید راستگرا تأسیس نماید. لیکن این تلاش نقش بر آب شد زیرا در انتخابات 2019 این حزب رأی نیاورد. البته بنت از این موضوع درس گرفت و فوری حزب یامینا را تأسیس نمود که موفق به کسب 7 کرسی در انتخابات بعدی گردید.
موضع بنت در قبال مسأله فلسطین روشن است: هیچ کشور فلسطینی مستقل و دارای حاکمیت هرگز نمی تواند تشکیل شود. وی حامی بزرگ شهرک سازی ها در سرزمین های اشغالی بود. وی پیشنهاد الحاق منطقۀ C   کرانۀ باختری به اسرائیل را داد و به فلسطینیان پیشنهاد داد که در آنجا ساکن شوند  تا امکان کسب تابعیت اسرائیل برایشان فراهم آید. البته مناطق A  و B قرار است توسط حکومت خودگردان فلسطین به همراه شین بت اداره شود. طرح بنت  ساخت زیرساخت های بیشتر در منطقۀ الحاقی و سایر مناطق باقی مانده است تا امکان رشد اقتصادی سراسر سرزمین را فراهم آورد. البته غزه باید تحت کنترل مصر قرار گیرد.

بنابراین رهبر حزب یامینا مخالف راه حل دو کشور است و معتقد است که راه حلی برای مسألۀ فلسطین وجود ندارد. به عقیدۀ وی صحبت از اشغال کرانۀ باختری توسط اسرائیل اشتباه است زیرا هرگز یک کشور فلسطینی وجود نداشته است.

310 310




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «نفتالی بنت کیست؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..