تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




بنیان‌گذار هواوی از برنامه خود برای غلبه بر تحریم‌های آمریکا خبر داد

مدت نسبتا زیادی است که هواوی و دولت آمریکا با یکدیگر به مشکل برخورده‌اند و دلایل مختلفی برای اعمال تحریم‌ تجاری علیه شرکت مذکور از سوی مقامات این کشور مطرح شده است. هواوی تنها شرکت چینی نیست که آمریکا برای ادامه فعالیت آن مشکل ایجاد می‌کند؛ اما بار دیگر کشمکش‌های هواوی و آمریکا خبرساز شده است.

براساس گزارش PhoneArena، هفته گذشته گزارشی در فضای مجازی منتشر شد که اطلاعاتی درباره‌ی گوشی‌های هوشمند اندرویدی که توسط گوگل تأیید نشده‌اند در اختیار ما قرار می‌داد. براساس این خبر، این دسته از تلفن‌های همراه که گوشی‌های هواوی را نیز شامل می‌شود، دیگر به اپلیکیشن Google Messages دسترسی نخواهند داشت. گوشی‌های اندرویدی زیادی وجود ندارند که توسط گوگل تأیید صلاحیت نشده باشند؛ اما مدل‌های جدید هواوی به دلیل قرار گرفتن در لیست سیاه وزارت بازرگانی ایالات متحده آمریکا، در این دسته قرار می‌گیرند. سیاست‌های دولت آمریکا به هواوی اجازه‌ی استفاده از قطعات و سرویس‌های ارائه‌شده توسط تأمین‌کنندگان آمریکایی را نمی‌دهد. این تحریم شامل نرم‌افزار نیز می‌شود و ازآنجاکه گوگل یک شرکت آمریکایی است، هواوی نمی‌تواند نسخه‌ای از اندروید مورد تأیید این شرکت را در اختیار داشته باشد.

یکی از اپلیکیشن‌های گوگل که کاربران دستگاه‌های جدید هواوی بدون داشتن تأییدیه قادر به استفاده از آن هستند، برنامه چت ویدیویی Duo است. اما ازآنجاکه قرار است بهار امسال دسترسی Messages از صاحبان گوشی‌های هوشمند تأییدنشده گرفته شود، همین اتفاق برای Duo رخ خواهد داد.

در بخشی از کد‌ منبع Duo 123 که از گوگل پلی در دسترس است، جملات زیر درج شده است:

دوئو به‌زودی از دسترس خارج می‌شود و به دلیل استفاده شما از یک دستگاه پشتیبانی‌نشده، این سرویس به‌زودی ثبت نام حساب شما در این دستگاه‌ را لغو می‌کند. برای اینکه کلیپ‌ها و تاریخچه تماس خود را از دست ندهید، آن‌ها را دانلود کنید.

توجه داشته باشید که رشته‌ کد یافت‌شده در Duo به دستگاه‌های پشتیبانی‌نشده اشاره دارد. تلفن‌های پشتیبانی‌نشده با اکوسیستم موبایل گوگل مطابقت ندارند و معمولا با آن‌ها مانند دستگا‌ه‌های غیر مجاز رفتار می‌شود. اما یکی از تفاوت‌های سیاست‌های در نظر گرفته‌شده برای این دو دسته، این است که کاربران دستگاه‌های پشتیبانی‎‌نشده پس از غیرفعال شدن دوئو در تاریخ ۱۱ فروردین (۳۱ مارس)، ۱۴ روز برای ذخیره کردن اطلاعات حساب خود زمان دارند.

مقاله‌های مرتبط:

در حال حاضر صاحبان سری P40 پرو می‌توانند دوئو را دانلود و بدون نیاز به از سرویس‌های موبایل گوگل (GMS) آن را در دستگاه خود اجرا کنند. اما این مسئله در تاریخ ۳۱ مارس پایان می‌یابد؛ مگر اینکه هواوی از فهرست تحریم تجاری آمریکا حذف شود و اجازه نصب GMS روی مدل‌های خود را که در حال حاضر نمی‌توانند وارد اکوسیستم گوگل شوند، بگیرد. اکنون باید رئیس جمهور جدید ایالات متحده آمریکا تصمیم بگیرد که چه اقداماتی برای ادامه فعالیت این تولیدکننده چینی لحاظ شود. تاکنون هیچ سخنی از دولت جدید در مورد چگونگی رفتار با هواوی، تیک تاک، شیائومی، SMIC و سایر شرکت‌های فناوری چینی اعلام نشده است.

هواوی و آمریکا

 بنیان‌گذار هواوی، ژوئن گذشته در این باره سخنرانی کرد و توضیح داد که چگونه هواوی می‌‌تواند در مقابل تحریم‌های اعمال‌شده توسط ایالات متحده آمریکا دوام بیاورد. این سخنرانی هفته گذشته در روزنامه South China Morning Post منتشر شد.

ژنگفی که مدیرعامل هواوی نیز هست، گفت این شرکت نیاز به تمرکز بیشتر بر کسب سود، ساده‌سازی خطوط تولید و ثابت کردن حقوق برای سه تا پنج سال دارد. به گفته‌ی این مدیر ۷۶ ساله، اقدامات ایالات متحده آمریکا علیه هواوی باعث شده است این شرکت نتواند برنامه‌های اصلی جهانی‌سازی خود را اجرا کند و اکنون مجبور به توسعه خطوط تولید شده است. ژنفئی در بخش دیگری از سخنرانی خود گفت:

یک اختلاف بزرگ بین توانایی و استراتژی ما وجود دارد. این نقطه ضعف ما است و اکنون مجبور هستیم مانند دانش‌آموزان ابتدایی از اول شروع کنیم.

ژنگفی می‌گوید هواوی به دلیل تحریم‌های آمریکا شکست نخورده است. او اظهار داشت:

لطفا از فشار موقت آمریکا ناراحت نباشید و از استراتژی جهانی شدن این شرکت ناامید نشوید. هیچ آینده‌ای بدون پذیرش جهانی شدن (در توسعه و تحقیقات) وجود ندارد.

اکنون این شرکت باید بتواند در کارمندان خود که حقوق آن‌ها برای ۳ الی ۵ سال آینده ثابت است انگیزه ایجاد کند. علاوه بر این مسئله، رن می‌گوید هواوی باید روی خط اصلی تمرکز کند.

رن درباره‌ی پیشرفت دوباره هواوی گفت:

ما باید به‌تدریج تمرکز خود را به خط تولید اصلی منتقل کنیم. همه خطوط تولید، نباید کورکورانه دنبال اول شدن باشند. ما برای اینکه همیشه اول باشیم شرایط لازم را نداریم. باید از داشتن رشد سالم اطمینان حاصل کنیم و سود معقولی داشته باشیم.

به باور بنیان‌گذار هواوی، به‌ جای نگرانی در مورد تعداد دستگاه‌هایی که این شرکت قرار است عرضه کند، باید روی سودآوری تمرکز شود.

به گفته رن، ایالات متحده آمریکا می‌خواهد هواوی از بین برود. او در این باره می‌گوید:

ما ابتدا فکر می‌کردیم که ممکن است اشتباهی انجام داده باشیم و به همین دلیل خودآزمایی کردیم. اما پس از آن ضربه‌ی دوم و سوم وارد شد. سپس متوجه شدیم که آن‌ها نابودی ما را می‌خواهند. اما میل به زنده ماندن به ما برای ادامه مسیر انگیزه داده است.

نظر شما کاربران زومیت درباره‌ی کشمش دولت آمریکا و شرکت‌های چینی، به‌خصوص هواوی چیست؟ آیا این شرکت می‌تواند با رسیدن به خودکفایی مسیر موفقیت را بار دیگر طی کند و به روزهای اوج بازگردد؟




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «بنیان‌گذار هواوی از برنامه خود برای غلبه بر تحریم‌های آمریکا خبر داد»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..