تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




رستوران‌هایی که هویج را جای فنجان و از پیاز به عنوان ظرف استفاده می‌کنند/تاکنون دسر حباب خورد‌ه‌اید؟

رستوران‌هایی که هویج را جای فنجان و از پیاز به عنوان ظرف استفاده می‌کنند/تاکنون دسر حباب خورد‌ه‌اید؟

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رستوران‌هایی در سراسر جهان وجود دارد که افراد دوست دارند برای یک‌بار هم که شده طعم و مزه غذا‌های این رستوران‌ها را بچشند، حتی اگر قرار باشد چندین برابر هزینه کنند.

در ادامه چند نمونه از غذای این رستوران‌ها را مشاهده می‌کنید:

یک نوع خورشت قارچ در رستوران ژاپنی Inua

این رستوران به لطف سرآشپز‌های خوبی که دارد. دارای ۲ ستاره میشلن است. (ستاره میشلن بخشی از نظام رتبه‌بندی رستوران‌ها است.)

غذای ژاپنی

دسر کامبوچا از رستوران اسپانیایی Mugaritz

این رستوران جایگاه ۷ را در میان بهترین رستوران‌های جهان به خود اختصاص داده است.

غذای اسپانیایی

یک تاکو از رستوران مکزیکی "فریدا"

غذای مکزیکی

مرغ در سس سویا از سنگاپور

این رستوران دارای ستاره میشلن است، اما عنوان ارزان‌ترین رستوران را به خود اختصاص داده است.

غذای سنگاپوری

یک استیک ۷۲ اونسی از یک رستوران در تگزاس

یک رستوران در تگزاس غذای مخصوص خود را که یک استیک ۷۲ اونسی است به صورت رایگان در اختیار کسانی قرار می‌دهد که می‌توانند مدت یک ساعت کل استیک را بخورند. برنده مجبور نیست هزینه استیک را که ۷۲ دلار است پرداخت کند.

استیک

یک دسر توت و چغندر در رستوران اسپانیایی Mugaritz

برای ایجاد حباب‌های بزرگ خوراکی بر روی این دسر آشپز یک سال آزمایش انجام داده است.

دسر اسپانیایی

سالاد 'Gargouillou' از رستوران فرانسوی Bras

رستوران "Bras" واقع در فرانسه، حداکثر ۶۰ ماده اولیه برای طبخ یک غذا استفاده می‌کند.

سالاد فرانسوی

دسر‌های رستوران "Mickey & Monkeys" در سن پترزبورگ

پیدا کردن یک میز خالی در این رستوران در هر زمان از روز دشوار است.

دسر روسی

قهوه در هویج به جای فنجان در استرالیا

این رستوران استرالیایی دوست دارد قهوه را در غیر معمول‌ترین فنجان‌ها سرو کند. جدا از هویج، در سیب و آووکادو نیز سرو می‌شود.

هویج در قالب فنجان قهوه

پیاز پخته شده با نمک و قارچ‌های وحشی در رستوران دانمارکی AOC

این غذای مدرن اسکاندیناویایی با استفاده از محصولات محلی و فصلی تهیه شده است. این رستوران دارای ۲ ستاره میشلن است.

غذای دانمارکی

تاپیوکا با نارگیل و خرچنگ از رستوران برزیلی D.O.M

تاپیوکا برزیلی

صدف از رستوران "Coi" در سانفرانسیسکو

رستوران "Coi" با ۲ ستاره میشلن از روش سنتی تهیه غذای صدفی در اکثر رستوران‌ها جلوگیری می‌کند.

غذایی در سانفرانسیسکو

بیشتر بخوانید

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «رستوران‌هایی که هویج را جای فنجان و از پیاز به عنوان ظرف استفاده می‌کنند/تاکنون دسر حباب خورد‌ه‌اید؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..