تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با سفیده تخم مرغ

آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با سفیده تخم مرغ

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

در این بخش آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با سفیده تخم مرغ را آماده کرده ایم که بافتی ترد و سبک دارد. برای تهیه این شرینی شما نیاز به گردو، وانیل، شکر و سفیده تخم مرغ دارید. روش تهیه این شیرینی خیلی ساده است و زمان زیادی برای تهیه آن نیاز نیست.

شیرینی پفکی گردویی نوعی شیرینی ساده و خوشمزه است که بسیار طرفدار دارد. این شیرینی ترد است و مزه گردو را در آن حس می کنید که باعث خوشمزه شدن آن می شود. اگر شما به این نوع شیرینی  علاقه دارید با ماه همراه باشید تا روش تهیه و نکاتی برای خوشمزه تر شدن آن را به شما ارائه کنیم

مواد لازم سفیده تخم مرغ 4 عدد شکر 200 تا 240 گرم وانیل نصف قاشق چای خوری رنگ خوراکی به میزان دلخواه جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری مغز گردو خرد شده نصف پیمانه خلال بادام و پسته برای تزیین به میزان لازم

آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با سفیده تخم مرغ

طرز تهیه

فر را روی 100 درجه سانتی گراد قرار دهید. سفیده های تخم مرغ را درون کاسه ای بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید.

در هنگام زدن سفیده تخم مرغ، شکر را به آرامی به آن اضافه کنید و مخلوط شکر و سفیده را تا حدی بزنید که سفید شکل بگیرد و با برگرداندن ظرف، از آن جدا نشده و نریزید.

رنگ خوراکی، وانیل و جوهر لیمو را به مواد اضافه کتید و مقداری هم بزنید تا مخلوط شوند.

مغز گردو خرد شده را به مایه شیرینی اضافه کنید و با لیسک در طوری هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

کاغذ روغنی را کف سینی فر قرار دهید و مایه شیرینی با استفاده از قیف پارچه ای یا ماسوره ساده یا متوسط و با فاصله 5 سانتی متر از هم روی آن بریزید.

سینی را به مدت 45 دقیقه در فردی که از قبل گرم شده است قرار دهید. بعد از 45 دقیقه سینی را از فر خارج کنید و بر روی شیرینی ها تا داغ است، خلال پسته و بادام بریزید و تزیین کنید.

نکاتی برای خوشمزه شدن شیرینی تکه های مغز هر چه درشت تر باشند، شیرینی حجیم تر می شود. به جای رنگ خوراکی می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران آب کنید و به کار ببرید و اصلا نیاز به رنگ ندارید. دلیل اضافه کردن جوهر لیمو این است که بعد از پخته شدن شیرینی، رویه آن خشک نشده و از آن جدا نگردد. گاهی برای تهیه کردن شیرینی پفکی به جای زرده از سفیده تخم مرغ هم می توانید استفاده کنید، ولی شیرینی شما دیگر ترد نخواهد بود.

بخوانید:شیرینی قیطونیشیرینی نان پنجره ای




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با سفیده تخم مرغ»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..