تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




فوت و فن‌های تهیه خیار شور خانگی ترد و خوشمزه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خیارشور یکی از خوشمزه‌ترین چاشنی‌هایی است که می‌توانید در منزل درست کنید. از جمله کار‌هایی که می‌توانید انجام دهید:

۱- برای این‌که رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند درطول یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید می‌تابد، بگذارید.

۲- مقدار نمک بستگی به خودتان دارد، اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب یک لیوان نمک مناسب است. برای ترد شدن خیار شور می‌توانید از تکه کوچکی زاج سفید استفاده کنید.

۳- حتما توجه داشته باشید که در بطری را محکم ببندید وگرنه خیارشور کپک می‌زند.

۴- خیار‌ها را بعد از شست و شو حتما خشک کنید.

۵-اگر از طعم سرکه‌ای خیار شور خوش تان نمی‌آید سرکه داخل خیار شور نریزید.

۶- روی ظرف خیار شور تکه‌ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.

۷- دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به آن شود.

۸- وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود.

۹- برای تهیه خیارشور با کیفیت حتماً سبزی و خیار و سیر را ضد عفونی کنید و برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور، بعد از این که مواد را درون ظرف قرار دادید، آب و نمک را اضافه کنید. سپس یک عدد لیموترش را برش بزنید و روی مواد بگذارید، دیگر خیارشور شما کپک نمی‌زند.

۱۰- حتماً باید در جای خنک نگهداری شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «فوت و فن‌های تهیه خیار شور خانگی ترد و خوشمزه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..