تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه تَرَح

طرز تهیه تَرَح

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تَرَح یه چیزی شبیه کاچی هست البته با کمی تفاوت. کاچی روغنش زیاد میشه و نسبت به تَرَح شل‌تره ولی برای پخت تَرَح بهتره که آرد مون رو اوماج یا اُماج کنیم.

اول در مورد اوماج بگم:

اُماج (اوماج) به دونه‌های خمیر کوچولو میگن.

بیشتربخوانید

آرد رو با مقداری شیر (گلاب یا آب) مخلوط می‌کنیم که گلوله گلوله بشه وخمیر بشه، بعد گلوله‌ها رو توی صافی (آبکش) ریخته و با حرکت دست، خمیر‌ها رو به صورت ریز ریز از صافی خارج می‌کنیم.
این کارو باید چند ساعت قبل پخت انجام داد که خمیرای ریز، یه کم تو سینی پهن بمونن، تا خشک بشن که بعدا موقع تفت دادن روغن کمتری جذب کنن و زود هم طلایی بشن.

طرز پخت ترح:

روغن حیوانی یا همون روغن زرد رو می‌ریزیم تو ماهیتابه
وقتی داغ شد آرد اوماج شده رو می‌ریزیم تو روغن مون و با قاشق چوبی خوب تفت میدیم با شعله‌ی کم تا خوب سرخ بشه و طلایی
وقتی حس می‌کنیم آرد به اصطلاح از حالت خامی در اومد و خوب تفت خورد
زردچوبه می‌ریزیم و دوباره تفت میدیم
اگه خواستیم کمی ادویه کاچی (زیره، هل و...) می‌ریزیم و اگه نباشه هم اشکالی نداره...
سپس #دوشاب (شیره‌ی انگور) ریختم با کمی آب جوش
قشنگ شیره جذب آردمون میشه و حالتی مثل عکس بدست میاد.
اگه خواستین #گردو آسیاب شده و #زعفران هم بریزین خوشمزه‌تر میشه.
در ماهیتابه رو میزاریم تا با شعله‌ی کم روغن ش بیاد بالا و به اصطلاح خودمون جا بیفته.
بعدش با نون سنگک نوش جان کنین.
یه صبحانه‌ی عالی.
من با پودر پسته تزئین کردم.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه تَرَح»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..