تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




فوت و فن‌های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه

فوت و فن‌های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شامی کباب یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته می‌شود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی می‌دانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیب‌زمینی و گوشت استفاده می‌شود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده می‌شود. شامی کباب را می‌توان به عنوان وعده پیش‌غذا و یا وعده اصلی برای شام و نهار میل نمود

ترفند‌های طلایی برای داشتن کتلت ترد و خوشمزه

۱. بهتر است در شامی از گوشت چربی دار استفاده شود.

۲. مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد.

۳. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شود.

۴. مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام.

۵. در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت می‌شود.

بیشتر بخوانید

۶. از جمله سبزی‌هایی که باعث خوش عطر و طعم شدن شامی میشوند شنبلیله مرزه و ترخون می‌باشند.

۷. بهترین ادویه برای شامی، پودر پیاز و سیر، پودر تخم گشنیز پودر زیره و فلفل میباشد.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «فوت و فن‌های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..