تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




راه‌های فریز کردن غوره

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، من همیشه فصل غوره‌های ریز و بدون هسته که می‌شوند، (اصطلاحا به آن غوره عسگری می‌گویند) مقداری فریز می‌کنم و برای بعضی غذا‌ها و خورش‌ها استفاده می‌کنم، برای انواع خورش، مرغ، انواع خوراک‌ها و کلا هر غذا‌هایی که طعم ترش دارد با این غوره‌ها عالی می‌شوند.

یکی از راه‌های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست.

در این صورت می‌توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذا‌ها لذت ببریم.

اکثرا این غوره‌ی فریز شده را، مثل غوره‌ی تازه برای داخل بعضی غذا‌ها استفاده کنید.

برای فریز کردن غوره هم می‌توانید داخل نایلون بریزید یا ظرف در دار فرقی ندارد. فقط مهم این است که خوب در آن را ببندید و محکم باشد.

غوره را خوب بشویید و دانه دانه کنید بگذارید خوب خشک شود و آب آن برود.

بسته بندی کنید و داخل فریزر بگذارید.

دقت کنید حتما آب غوره‌ها کشیده شود و خشک شوند. در این صورت موقع استفاده به راحتی می‌توانید غوره‌ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی‌چسبند و کاملا جدا هستند.

غوره‌ی فریز شده بعد از اینکه از فریزر در بیاید تغییر رنگ می‌دهد و رو به قهوه‌ای می‌رود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «راه‌های فریز کردن غوره»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..