تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه خورش تره

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش تره را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفند یا گوساله:۵۰۰ گرم
تره خرد شده:۵۰۰ گرم
لوبیا چیتی یا سفید: ۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن:به میزان لازم

بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید) پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.

در تابه‌ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.

وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو یا ۴ عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه کنید.

این خورش با اضافه کردن کمی سیب زمینی و گوجه فرنگی در نیم ساعت پایان پخت  خیلی خوشمزه‌تر میشه.

منبع: ashpaz bashiiiiii

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه خورش تره»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..