تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه کابلی پلو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کابلی پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

• گوشت گوسفندی، گوساله یا مرغ: ۵۰۰ گرم

برنج: ۳ پیمانه

هویج: ۶ عدد

پیاز داغ: نصف‌پیمانه

خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه

کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه

خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۳۰ گرم

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

دارچین: ۱/۳ قاشق چای‌خوری

زیره: ۱/۴ قاشق چای‌خوری 

هل: ۴ الی ۵ عدد 

پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل) 

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

بیشتر بخوانید

طرز تهیه: 

برنج را به همراه نمک از قبل خیس میکنیم.

پیاز داغ را درست کرده و گوشت را به همراه نصف پیازداغ‌ها تفت میدهیم. نصف همه ادویه‌ها را به گوشت اضافه میکنیم. آب اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت‌ها بپزند.

هویج‌ها را با دست یا رنده به صورت خلالی خرد میکنیم و در کره و روغن تفت میدهیم. وقتی هویج‌ها نرم و نیم پز شدند، کشمش را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. پوست پرتقال خلالی را به صورت جداگانه چندین بار خیس میکنیم و آبش را خالی میکنیم و ۳ بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیم‌تا تلخی آن گرفته شود و شکر را به آن اضافه میکنیم و با هویج و کشمش مخلوط میکنیم. مقداری از همه‌ی ادویه‌ها به این مواد اضافه میکنیم.

برنج را آبکش کرده و با باقیمانده ادویه‌ها دم میکنیم.

هنگام سرو، برنج و‌گوشت و مواد میانی را به صورت لا به لا میکشیم. از آب گوشت روی برنج بریزید.

نوش جان.

برنج رو اگر کمی زنده بردارید و آب گوشت رو داخلش بریزید برای دم کشیدن هم عالی میشه.

منبع: ashpaz bashiiiiii

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه کابلی پلو»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..