تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




روش تهیه سس رومسکوی اسپانیایی

روش تهیه سس رومسکوی اسپانیایی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس رومسکو یا رومسکوی اسپانیایی، یک سس اسپانیایی تند است و شهرت جهانی دارد، از جمله مواد اصلی این سس بادام یا فندق و فلفل و سیر و گوجه است. رومسکو از جمله سس‌های محبوب ماهیگیران اسپانیایی بوده و اغلب با غذا‌های دریایی مثل ماهی و میگو یا سیب‌زمینی کبابی یا سرخ‌شده، سبزیجات، گوشت، کراکر و ... خورده می‌شود.

مواد لازم برای یک و نیم پیمانه سس رومسکو

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

نان تست خشک خرد شده: یک عدد

بادام یا فندق بدون پوست و خرد شده نیم پیمانه

سیر خرد شده پنج تا شش حبه

گوجه فرنگی نیم آب پز شده، بدون پوست و تخم نیم کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای کباب شده روی آتش ۲عدد

فلفل پاپریکا یک قاشق غذاخوری

سرکه سفید ۲تا ۳قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید

طرز تهیه سس چیلی تند و خوشمزه در منزل طرز تهیه:

۱. فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم و گرم کنید.

۲. روغن را روی حرارت متوسط در قابلمه گرم کنید.

۳. نان تست و فندق یا بادام را در روغن تفت دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سیر را اضافه کنید و ۲دقیقه هم بزنید.

۴. تمامی مواد تفت داده شده را همراه با نمک، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پاپریکا و سرکه در غذاساز هم بزنید و خوب مخلوط کنید.

۵. سس به دست آمده را در ظرف مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۱۵دقیقه بپزد و حالت کاراملی پیدا کند.

منبع: تابناک

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «روش تهیه سس رومسکوی اسپانیایی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..