تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




ترفند‌های نگهداری و پخت «قارچ»

ترفند‌های نگهداری و پخت «قارچ»

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قارچ‌ها کالری کمی دارند، چربی یا کلسترولی در آن‌ها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و ... هم در قارچ‌ها وجود دارد و به همین دلیل باید در غذای روزانه استفاده شوند.

در ادامه به روش‌های نگهداری و پخت قارچ اشاره می‌کنیم:
قارچ را پیش از مصرف نشویید، زیرا همانند اسفنج مقدار زیادی آب به خود جذب می‌کند. در این صورت هنگام پخت، آب را پس می‌دهد و طعم آن تغییر می‌یابد.

قارچ را در کیسه پارچه‌ای یا کاغذی بگذارید و بیش از دو روز در یخچال نگهداری نکنید.

هنگام شست وشو، قارچ را در آب قرار ندهید؛ بلکه آن را با یک برس کوچک بشویید و با دستمال خشک کنید.

برای این که قارچ آب زیادی نداشته باشد، ۱۵ دقیقه آن‌ها را در فر گرم و سپس در تابه آماده کنید.

اگر قارچ‌ها خشک شده است، روی آن‌ها آب بریزید و یک دقیقه در مایکروویو با دمای بالا بگذارید و سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر در همان آب گرم بماند.

برای این که قارچ هنگام پخت سیاه نشود، چند قطره آب لیمو به آن اضافه و قارچ را با حرارت بالا سرخ کنید. البته شست و شوی قارچ با آب و سرکه نیز به سفیدشدن آن کمک می‌کند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «ترفند‌های نگهداری و پخت «قارچ»»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..