حلوای رژیمی بسیار خوشمزه و سالم است و این دسر یا پیش غذا برای افرادی که رژیم دارند و یا بیماری دارند بسیار مناسی می باشد. در این بخش روش تهیه حلوای رژیمی را آموزش می دهیم و شما نیاز به آرد گندم، روغن زیتون، شیره انگور و گلاب دارد.
در بخش های قبل حلوای شکلاتی، حلوای گل سرخ، رولت حلوا مجلسی و حلوای تقویتی را خواندید و در این بخش روش تهیه حلوای متفاوت رژیم را می خوانید و امیدواریم که مورد پسند شما قرار بگیرد.
مواد لازم آرد گندم 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 9 قاشق غذاخوری شیره انگور یک چهارم لیوان آب سه چهارم لیوان گلاب 2 قاشق غذاخوری عرق هل یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری طرز تهیهمقدار لازم آب و شیره که با گلاب، زعفران و هل معطر شده است را روی حرار بگذارید تا یک جوش کوچک بزند، سپس آن را در یک لیوان بریزید و کنار قرار دهید.
در مرحله بعد تهیه حلوای رژیمی، نصف پیمانه آرد گندم (می توانید به جای آرد گندم از آرد سنگک و یا آرد سفید استفاده کنید) را در یک ظرف نسوز بریزید و آن را بدون روغن روی حرارت تفت دهید تا وقتی که رنگ آن به صورت قهوه ای کم رنگ در آید. سپس یک سوم پیمانه پلوپزی و یا 9 قاشق روغن یتون را به آرد اضافه کنید و سریه هم بزنید.
شعله را کم کنید و مخلوط آرد و روغن را با حرارت ملایم در حدود 19 دقیقه تفت دهید.
لیوان حاوی آب و شیره که قبلا آماده کرده ایم را به مخلوط آرد و روغن تفت داده اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید، طوری که تمام قسمت های آرد و روغن یکدست شده و با شیره مخلوط شود تا حلوای شما نرم شود. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که حلوا در وسط ظرف جمع گردد.
سپس شعله را خاموش کنید و جلوای آماده شده را درون یک پیش دستی بریزید و آن را می توانید متناسب با سلیقه خود تزیین کنید و سپس سرو کنید.